Από τις σημερινές αποδοκιμασίες και γιούχα σε πολιτικούς σταχυολογούμε από τα blogs τις παρακάτω δύο:
  • Σε εκδήλωση πλησίον της Ιασωνίδου (απέναντι από το παλιό διεθνές αεροδρόμιο) που είχε οργανωθεί από Ποντιακές οργανώσεις, οι παρευρισκόμενοι με την άφιξη της υφυπουργού κ. Άννας Νταλάρα, άρχισαν να υβρίζουν με απρεπέστατο τρόπο. Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης οι ύβρεις και οι λεκτικοί προπηλακισμοί συνεχίστηκαν. Στο τέλος μάλιστα ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος της υφυπουργού αλλά... απωθήθηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Βέβαια οι ύβρεις συνεχίστηκαν αφού …δεν μπορούν να παρεμποδιστούν.
  • Ακόμα ένα επεισόδιο βίαιης διαμαρτυρίας κατά πολιτικών σημειώθηκε την Κυριακή, αυτή τη φορά στην Κρήτη. Παραλίγο θύμα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος  
    πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στο νησί.
    Σύμφωνα με το Cretalive.gr, κατά την είσοδό του στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο όταν κάποιοι πέταξαν αυγά εναντίον του. Για καλή του τύχη όμως, τα…απέκρουσε ένας αστυνομικός!
    Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ήταν έντονη.

    Από Ταχάλια και Ολυμπία
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.