Πέρα απ’ την χιουμοριστική πλευρά όσων είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΓΑΠ -«Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο» … «Δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει»- σε εκπομπή του Mega σήμερα το πρωί (λέμε ότι ήταν ανέκδοτα αυτά που είπε με δεδομένο ότι στην φορολογική δήλωση το ζεύγος Πάγκαλου το 2009 δήλωσε εισοδήματα πάνω από 800.000 ευρώ) υπάρχει και η πιο ουσιαστική πλευρά των λεγομένων του.

Πριν κάποια χρόνια η αστική προπαγάνδα ισχυριζόταν ότι αν έρθουν οι κομμουνιστές στην εξουσία θα έπαιρναν απ’ τον κόσμο τα σπίτια και τα χωράφια του. Οι κομμουνιστές δεν ήρθαν στην εξουσία. Ηρθε όμως η στιγμή που κράτος και τράπεζες υφαρπάζουν με τον τσαμπουκά τους την ακίνητη περιουσία του κόσμου. Γιατί στην ουσία αυτό προκύπτει απ’ τα λεγόμενα Πάγκαλου.


πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.