Του καθηγητή οικονομικών Λιότσιου Σ.Βασίλη

"Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία
σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η
καλοσύνη γίνεται κολακεία".

                                                        John Locke (1632 – 1704)

~
    
Βλέποντας κανείς τις ταχύτατες και εν ψυχρώ αλλαγές στρατοπέδων στις οποίες  οι πολιτικοί μας ξεδιάντροπα επιδίδονται ,αναρωτιέμαι : Δεν ξέρουν ότι η ανακολουθία λόγων και έργων στην εποχή της τεχνολογίας είναι αδύνατο να μην γίνει αντιληπτή ; Δε γνωρίζουν ότι οτιδήποτε λέγεται δημόσια, καταγράφεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή ως πειστήριο ; Δεν κατανοούν ότι σε μερικά πράγματα, η προσπάθεια δικαιολόγησης, μόνο περαιτέρω γελοιοποίηση και απαξία του προσώπου τους μπορεί να επιφέρουν ;
    Το γνωρίζουν ! Είναι όμως τόσο ξεδιάντροποι ,τόσο οπορτουνιστές και τόσο διεφθαρμένοι, που γνώμονας στη ζωή τους είναι μόνο το σαρκίο τους .Δεν υπήρξε ποτέ, ούτε υπάρχει ,στο μυαλό τους η ευθύνη, ο φτωχός ,η υποχρέωση. Το μόνο που ισχύει είναι η ,με κάθε κόστος, εξυπηρέτηση των σχεδίων των "ανθρώπων" (λίγο αμφιβάλω γι αυτό !) που τους χρηματοδοτούν αδρά και εξαγόρασαν κάθε πτυχή της υπόστασής τους.
    Απολάυστε λόγια και έργα του πρώην βουλευτή της Α΄ Αθηνών της ΝΔ ,στη συνέχεια υποψήφιο με τους Ανεξάρτητους Έλληνεςστις εκλογές της 6ης Απριλιου και εσχάτως ξανά υποψήφιο με την ΝΔ (!;). Ακούστε τι έλεγε λίγο πριν τις προηγούμενες εκλογές  για την ΝΔ και τον Σαμαρά και βγάλτε τα συμπεράσματά σας !
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Εκ παραδρομής αναφέρθηκε στο άρθρο μου ότι ο Σ.Ρομποτής (http://robotis.gr/media/i48 : για να γελάσετε ! ) ήταν πρώην βουλευτής της ΝΔ ,πράγμα που δεν ισχύει.Χωρίς βέβαια να διαφοροποιείται τίποτα από την ουσία του άρθρου και χωρίς κανείς να μου το ζητήσει (το ανακάλυψα ο ίδιος) ζητώ συγνώμη για την ανακρίβεια !
    Λιότσιος Σ.Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.