Το MEGAλο κανάλι της διαπλοκής επιστράτευσε σήμερα τον Ολάν στην συνέχιση της επιχείρησης τρομοκράτησης των Ελλήνων και υπερψήφισης της μνημονιακής δεξιάς. Και ο Ολάντ πρόθυμα (αφού προσπαθεί να διασφαλίσει τις Γαλλικές τράπεζες) έπαιξε το ρόλο του μπαμπούλα στους Έλληνες πολίτες. Μεταξύ άλλων είπε:
"Σέβομαι τον ελληνικό λαό. Θα αποφασίσει αυτό που θέλει στις εκλογές. Πρέπει όμως να προειδοποιήσω ότι αν δοθεί η εντύπωση ότι (σσ: οι Ελληνες) πρόκειται να απομακρυνθούν από όσα έχουν συμφωνηθεί τότε θα υπάρξουν χώρες που θα προτιμήσουν να τερματίσουν την παρουσία της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Προτιμώ να μιλήσω τη γλώσσα της αλήθειας», είπε ο Γάλλος Πρόεδρος στη συνέντευξή του προς την δημοσιογράφο Ολγα Τρέμη.
Ο κ. Ολάντ άφησε πάντως "παράθυρο" για αλλαγές στο Μνημόνιο, λέγοντας ότι «τήρηση των δεσμεύσεων δεν σημαίνει και παραμονή στην ίδια κατάσταση».
«Ζητώ από τους Ελληνες να μου έχουν εμπιστοσύνη. Δεν θέλω να πω κάτι που θα τους επηρεάσει. Αυτό που τους ζητώ είναι να έχουν εμπιστοσύνη σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε μαζί".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.