Από το Καφενείο πληροφορούμαστε πως ο Βενιζέλος πριν από λίγο στο web tv του protothema.gr παρομοίωσε τον Ραγκούση με το γιο που σκότωσε τους γονείς του και μετά ζητά επιείκεια γιατί είναι ορφανός.Συνέχισε  λαύρος και εγκάλεσε τον πρώην γραμματέα και πρώτο τη τάξει υπουργό των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Γιάννη Ραγκούση, για ............απύθμενο πολιτικό θράσος και πολιτική ανηθικότητα. 
Και αργότερα στο Σκάι αποκάλυψε ότι βαρίδια  για το ΠαΣοΚ είναι όσους αποδοκίμασε ο λαός στις προηγούμενες εκλογές. Και για τον Παπανδρέου είπε ότι βγήκε βουλευτής επειδή δεν χρειαζόταν ψήφο. 

Σύμφωνα δε με πληροφορίες του Ακτιβιστή από καλές πηγές, ο ίδιος ο Μπένυ προανήγγειλε  ότι στις 18 μετά τη  νέα αναμενόμενη συντριβή του ΠΑΣΟΚ (κάτω από 8% προβλέπεται το ποσοστό του) διαλυόμαστε και δημιουργούμε νέο κόμμα. Από τις 18 αρχίζει το πανηγύρι στο ΠαΣοΚ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.