Αύριο Παρασκευή στις 5 το απόγευμα συγκέντρωση αυτοκινήτων για δημιουργία αυτοκινητοπομπής μελών και φίλων της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού.
Θα περάσουμε από όλες τις δημοτικές ενότητες και θα καλέσουμε τους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο του Σαββάτου ενάντια στην πολιτική καταδυνάστευσης και εξαθλίωσης που ασκεί στα δοκιμαζόμενα Ελληνικά νοικοκυριά.
ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ με ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ στην τροϊκανή κυβέρνηση του ξεπουλήματος της εθνικής και ιδιωτικής περιουσίας.
ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ και ΟΡΘΙΟΙ.


Το Σάββατο στις 4.30 μμ θα υπάρχει λεωφορείο για μεταφορά φίλων στην κεντρική διαδήλωση της Θεσσαλονίκης, στο πάρκινγκ δίπλα από το Δημαρχείο της Περαίας.


Προσυγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη (για όσους μεταβούν μεμονωμένα) στις 5 μμ μπροστά στην Παναγία Χαλκέων κάτω από τα πανό της Δικτύωσης Πρωτοβουλιών Θεσσαλονίκης.


ΚΑΜΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ!


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ !


ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ...


ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !!!


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.