Μπορεί να είναι σε κρίση η διοίκηση της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού, μετά τις παραιτήσεις, μομφές και αλλαγή (πόσο προσωρινή άραγε είναι ;)  στο πρόσωπο του διευθύνοντος συμβούλου (Καριώτης), αλλά η συμμετοχή της ΤΕΘ στη φετινή "Philoxenia 2012"  χαρακτηρίζεται θετικά από τους επαγγελματίες του Θερμαϊκού. Ας δούμε το δελτίο τύπου που ακολουθεί κι ας αποκτήσουμε ιδίαν αντίληψη για το περίπτερο και την καμπάνια προβολής της ΤΕΘ στην έκθεση:


Η Τουριστική Επιχείρηση (Ανώνυμος Εταιρεία) Δήμου Θερμαϊκού, συμμετέχει στην 28η Διεθνής  Έκθεση Τουρισμού ΄΄PHILOXENIA 2012΄΄, που πραγματοποιείται από τη HELLEXPO, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με σκοπό την προβολή του Δήμου.

Στην ΄΄PHILOXENIA 2012΄΄, που ανοίγει τις πόρτες της, από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012, θα εκπροσωπηθούν ταξιδιωτικοί προορισμοί απ’ όλον τον κόσμο ενώ παράλληλα θα συμμετάσχουν αντιπροσωπευτικές τουριστικές επιχειρήσεις απ’ όλες τις περιοχές της χώρας μας, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διάφορες μορφές τουρισμού.
Τίτλος της συμμετοχής ‘’visit Thermaikos΄΄.
Στην επιτυχία της συμμετοχής του Δήμου μας συνδράμουν με την ενεργή συμμετοχή και συνεργασία τους το Κτήμα Γεροβασιλείου, ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Νέας Μηχανιώνας, το Σωματείο Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Δήμου Θερμαϊκού και ο Σύλλογος Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Επανομής.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ 22/11: 11.00-20.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/11: 11.00-20.00
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11: 11.00-20.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11: 11.00-18.00
ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ:
5,00€

Υ.Γ. Το Σαββατοκύριακο, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τους νέους τουριστικούς προορισμούς και να κερδίσει μεγάλες προσφορές.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.