72χρονος άντρας απείλησε να αυτοπυρποληθεί, έχοντας στην κατοχή του δοχείο βενζίνης, εντός του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων που βρίσκεται στην οδό Ερμού.


Κατά πληροφορίες ο ηλικιωμένος άντρας κρατούσε όμηρο επί ώρες την διευθύντρια, ενώ ο χώρος έχει εκκενωθεί και η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί.Αιτία της κίνησής του αυτής η επιστροφή χρημάτων που έχουν παρακρατηθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, λόγω οφειλών στην Εφορία.
Η αστυνομία εκκένωσε το κτίριο και απέκλεισε την περιοχή γύρω από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ερμού και Καρόλου Ντιλ.

Επί τόπου έφτασε διαπραγματευτής της αστυνομίας. Μετά από επιχείρηση, ο ηλικιωμένος ακινητοποιήθηκε και τελικά συνελήφθη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.