Τελικά στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θερμαΐκού λήφθηκε η απόφαση αναστολής της λειτουργίας του Δήμου μέχρι την 19 Νοεμβρίου 2012 και έγινε συζήτηση για την έκδοση απόφασης αφού συνκεραστούν ο απόψεις των δύο ψηφισμάτων ένα δηλαδή που εισηγήθηκε η Διοίκηση και ένα του Συλλόγου Εργαζομένων.Τα δύο ψηφίσματα είναι σχεδόν ίδια στην ουσία απλά θα διαμορφωθεί κατάλληλα ένα το οποίο και θα ανακοινωθεί από την Γραμματεία του Δ.Σ.

Κατά την σημερινή συνεδρίαση και αφού ακούστηκαν οι εισηγητές,μίλησαν στην συνέχεια οι επικεφαλής των παρατάξεων ,οι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και ο πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου.
Όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας όλοι ήταν σύμφωνοι στην έκδοση κοινού ψηφίσματος πλην ενός συμβούλου του κ.Παραδείση ο οποίος και ψήφισε αρνητικά. Έτσι σε σύνολο 30 συμβούλων θετικά ψήφισαν οι 29.Για όλες τις τοποθετήσεις θα ακολουθήσει άλλη ανάρτηση καθώς και βίντεο.
Δείτε κάνοντας κλικ για μεγέθυνση τα δύο ψηφίσματα.


































πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.