Βρε πως αλλάζουν οι καιροί .......

Μαλλιά - κουβάρια έγιναν στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΘ (παρουσία του Δημάρχου κ. Αλεξανδρή). Τα αποτελέσματα της συνεδρίασης κατέδειξαν με τον πιο  έκδηλο τρόπο πως ο Δήμαρχος και η παράταξη της πλειοψηφίας στο Δήμο  δεν ελέγχουν  πλέον την Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού.


Η σημερινή "τραγωδία" για την παράταξη Αλεξανδρή προέκυψε στη συνεδρίαση του ΔΣ της Τουριστικής που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την αντικατάσταση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου κ. Φωτίου.Κόλαφος και για την κα Ευαγγελία Φαρίνη, η οποία αποπέμφθηκε με μομφή από την θέση της Πρόεδρου της ΤΕΘ. Την θέση του Προέδρου κατέχει πλέον ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Ζαβέρκος. Λόγος της μομφής η δημοσίευση του ισολογισμού της ΤΕΘ, στις 7 Ιουνίου 2012 στην εφημερίδα «Χρηματιστήριο», χωρίς να έχει προηγηθεί η έγκρισή του από τη διοίκηση της εταιρίας.
Βαρύ πλήγμα για τον Δήμαρχο κ. Αλεξανδρή υπήρξε η μη αποδοχή του κ. Βασίλη Γωνιωτάκη (προσωπικής επιλογής του Δημάρχου) για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου από την πλειοψηφία του ΔΣ της ΤΕΘ. Στη σχετική ψηφοφορία προτάθηκε από τον αντιπρόεδρο (μέχρι εκείνη τη στιγμή) κ. Ζαβέρκο και με ψήφους 6 έναντι 4 εκλέχτηκε ο κ. Καριώτης.

Κατά την εκτίμησή μας η σημερινή εξέλιξη αποτελεί μια νίκη εντυπώσεων του δίδυμου Στεφανίδη - Ζαβέρκου (με την προσθήκη σ' αυτό και του γνωστού κ. Καριώτη) και ήττα του κ. Αλεξανδρή και της κας Φαρίνη. Σαφώς αρνητικές επιπτώσεις υπάρχουν   και για τον ήδη παραιτηθέντα Αντιδήμαρχο κ. Λαζαρίδη (που δείχνει χολωμένος και σαφώς αποστασιοποιημένος από τον Δήμαρχο) που είχε "επιμεληθεί" τη σύνθεση του οργάνου της Τουριστικής.



* Ο τίτλος της ανάρτησης είναι καθαρά ποδοσφαιρικός. Κάπως έτσι πιστεύουμε ότι θα εξελιχθούν πλέον οι επόμενες αναμετρήσεις στο γκρουπ των παλαιών φίλων και σημερινών άσπονδων εχθρών της παράταξης του Δημάρχου.
Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. κύριε Ιβάνοβιτς,
    σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να αποδεχτώ την ευθύνη για τις επιλογές των Ζαβέρκου, Καριώτη ως μέλη της ΤΕΘ ΑΕ. Γνωρίζουν οι πάντες ότι δεν επιθυμούσα κανέναν από τους δυο τους και δεν άργησε να αποδειχτεί ότι είχα δίκιο. Πρόκειται για επιλογές του δημάρχου και μάλιστα σε πρόσφατο άρθρο μου, του πρότεινα την αντικατάστασή τους, βλέποντας που οδηγούνται τα πράγματα.
    Όσον αφορά τώρα στα σημερινά γεγονότα, αναμφισβήτητα πρόκειται για νίκη του Στεφανίδη, εις βάρος όμως της Εταιρίας και κατ΄επέκταση του δήμου και των δημοτών. Οι επιπτώσεις της στο προφίλ του δημάρχου δεν αφορούν κανέναν άλλον πλην αυτού.
    Όλα όσα έγιναν σήμερα όμως είναι μόνο για τις εντυπώσεις. Ο κ. Ζαβέρκος σαφέστατα και δεν είναι Πρόεδρος, καθώς το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρίας δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο. Θα πρέπει να περιμένει μέχρι το επόμενο δημοτικό συμβούλιο, κι εκεί, εάν συνεχιστεί η πλάκα, μπορεί με το καλό να το εκλέξει Πρόεδρο ο κ. Στεφανίδης, οι φίλοι του στη διοίκηση και η αντίπολευση αντάμα.

    Γιώργος Λαζαρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τώρα ο Καριώτης θα οργανώνει κηδείες στο δήμο; Τι άλλο θα κάνει αυτός ο άνθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαρίνη ας πρόσεχες. Έτσι κι αλλιώς δεν ήσουνα γι' αυτά. Είσαι η πρώτη πρόεδρος που την παραιτούν τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου. Να τι παθαίνεις όταν υποστηρίζεις τον Αλεξανδρή που κατηγορούσες... Λίγο συνέπεια δε βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.