Το Σάββατο στις 26 Νοεμβρίου στις 6 μμ στο AllosTropos (Χαλκιδικής 77) μπορείτε να παρακολουθήστε μαθήματα παρασκευής φυσικών καθαριστικών και απορρυπαντικών. Μπείτε στη σελίδα στο fb (http://www.facebook.com/events/288337404620361/?notif_t=plan_user_invited) δηλώστε συμμετοχή στο εργαστήριο και ξεκινήστε να κάνετε τα δικά σας χειροποίητα προϊόντα.
Η κολεκτίβα "ΦΥΣΙ-ΚΑ" είναι μια συλλογικότητα ανθρώπων που αποφάσισαν να υλοποιήσουν, όχι μόνο ένα διαφορετικό μοντέλο εργασίας και παραγωγής, αλλά και μια διαφορετική στάση απέναντι στα προϊόντα καθαρισμού. 
Έργο τους είναι η παραγωγή φυσικών καθαριστικών, που δεν είναι επιθετικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Έτσι λοιπόν αναλαμβάνει να μας μάθει την παρασκευή φυσικών απορρυπαντικών απαλλαγμένων από πετροχημικά τασιενεργά, φωσφορικά, συνθετικές χρωστικές και χλωριωμένες ενώσεις, χημικά αρώματα και χρώματα. 
Πρόκειται για χειροποίητα προϊόντα που περιέχουν : ξύδι λευκό, μαγειρική σόδα, αμμωνία, βόρακα, σόδα πλυσίματος, σαπούνι ελαιολάδου και αιθέρια έλαια.

Το "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ" είναι ένα παιχνίδι κατασκευών από καλαμπόκι βιολογικής καλλιέργειας και χρώματα ζαχαροπλαστικής. Επειδή το καλαμπόκι περιέχει άμυλο ακουμπώντας το σε ένα βρεγμένο σφουγγαράκι κάνει φυσική κόλα με το νερό και δίνει η δυνατότητα σε παιδιά κάθε ηλικίας να δημιουργήσουν κατασκευές με ένα πολύ "καθαρό" υλικό τόσο για το παιδί όσο και για το περιβάλλον. http://www.facebook.com/iamxoki?fref=ts
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.