Δυσκολευτήκαμε αρχικά να καταλάβουμε για ποιο λόγο είχαν κληθεί οι 141 προσληφθέντες στο Δήμο Θερμαϊκού με το πρόγραμμα της κοινωνικής εργασίας (5μηνη απασχόληση) και συνωστίζονταν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου των Νέων Επιβατών.

Κι αυτό γιατί υποθέταμε (αφελώς κατά την άποψη ίσως των ευφυών διοικούντων του Δήμου) ότι ο καταμερισμός εργασίας, δηλαδή το που θα απασχοληθεί ο καθένας από τους νεοπροσληφθέντες θα έπρεπε από πολύ πριν να είναι γνωστό και η ανακοίνωση του πόστου καθώς και η υποδοχή και η εργασιακή τακτοποίηση θα μπορούσε (το αυτονόητο κύριοι!!!) να γίνει από την διοικητική υπηρεσία του Δήμου.

Αντ' αυτού όμως παρατηρήσαμε έναν οργιώδη ενθουσιασμό από τους παραταξιακούς παράγοντες της διοίκησης, που προσέτρεξαν και έκαναν αρκετές ώρες υπερωριών προκειμένου να τονίσουν τον προβεβλημένο ρόλο που διαδραματίζουν στην  τοπική κοινωνία. Για να μην μπούμε στο τρυπάκι να σκεφτούμε πως ήθελαν να δημιουργήσουν την εικόνα στους νέους εργαζόμενους ότι προσελήφθησαν χάριν "των αόκνων προσπαθειών της Διοικήσεως" (μπλα μπλα μπλα).

Πάντως είναι βεβαιωθέν το "έλα σε μένα να σε βάλω σε μια καλή θέση" που ακούστηκε από παράγοντα προς νεαρή κυρία.
Οι διοικητικοί παράγοντες που υπερέβαλαν εαυτούς βγάζοντας σε πέρας το "δύσκολο αυτό καθήκον" ήταν οι κκ Κούτουκας, Βογιατζής, Καζάκης, Κεραμιδάκης, Τροκάνας.
Ας μας συγχωρέσει όποιον άλλο πρόθυμο παραλείψαμε.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.