Μετά από μεγάλη σιωπή διαβάσαμε σήμερα δελτίο τύπου της Κοινωνίας των Πολιτών, της παράταξης που επικεφαλής έχει τον κ. Νίκο Παράσχου (για όσους ξεχάσανε). Σύμφωνα μ΄αυτό πληροφορούμαστε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για την συγκεκριμένη παράταξη που εκλέχτηκε διευθύνων σύμβουλος στην Τουριστική επιχείρηση Θερμαϊκού το μέλος της παράταξης κ. Καριώτης.

Επειδή είχαμε την εντύπωση (και ας μας διορθώσουν αν κάνουμε λάθος) πως ο νέος διευθύνων της ΤΕΘ είχε από την δεύτερη Κυριακή των εκλογών ( Νοέμβρης '10) αποχωρήσει από την Κοινωνία των Πολιτών, παραξενευόμαστε από τον ενθουσιασμό που εκφράζεται με την σημερινή ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης.

Δεν μας εκπλήσσει μάλλον η στάση του επικεφαλής - όπως εκφράζεται σε σχετική ανάρτηση  φιλικού ιστολογίου -τσουνάμι) που παρουσιάζει εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη για το θέμα της μομφής, από αυτήν που καταθέτει μπλογκ στο οποίο συμμετέχει ως admin και το μέλος της παράταξης κ. Ζαβέρκος.

Καιρός πανιά, καιρός κουπιά.

ΥΓ  Να περιμένουμε και τις ευχαριστίες του Καριώτη;; Αλήθεια προς ποιον;  Ή θα έχουμε πρώτα το μάστερ πλαν του νέου ceo της ΤΕΘ;


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.