H "Κίνηση Πολιτών Επανομής" έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού,  μετά από παράκληση γονέα που το παιδί του τραυματίστηκε παίζοντας στις επικίνδυνη παιδική χαρά της παραλίας Επανομής. (στην επιστολή επισυνάπτονται τρεις φωτογραφίες και κοινοποιείται και στον πρόεδρο κοινότητας Επανομής και στο σύλλογο Παραλίας "Γιγωνίς Άκρα").

"Αγαπητέ κ. Βασιλειάδη,
Συνημμένα σας παραθέτουμε φωτογραφικά στοιχεία που μας εστάλεισαν από γονέα συμπολίτη μας και δείχνουν τους μώλωπες που υπέστη η κόρη του καθώς έπαιζε στις κούνιες του Δήμου στην Παραλία Επανομής. Μας εξήγησε ότι το 10χρονο κορίτσι  ενώ έπαιζε  στον εν' λόγω εξοπλισμό σε τμήμα του όπου απουσιάζουν σανίδια, αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κορίτσι να βρεθεί στο κενό και να τραυματιστεί. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός είναι εδώ και χρόνια σε κακή κατάσταση και έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα. Παρακαλώ να μεριμνήσει ο Δήμος άμεσα για την επισκευή τού εξοπλισμού ή να τον αποσύρει πριν σημειωθεί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα με εμπλεκόμενο μικρό παιδί.
Αναμένουμε την ευαισθητοποίησή σας και την άμεση ανταπόκρισή σας καθώς και την ενημέρωσή μας για το θέμα.
Κίνηση Πολιτών Επανομής"H "Κίνηση Πολιτών Επανομής" έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού, μετά από παράκληση γονέα που το παιδί του τραυματίστηκε παίζοντας στις επικίνδυνη παιδική χαρά της παραλίας Επανομής. (στην επιστολή επισυνάπτονται τρεις φωτογραφίες και κοινοποιείται και στον πρόεδρο κοινότητας Επανομής και στο σύλλογο Παραλίας "Γιγωνίς Άκρα").

"Αγαπητέ κ. Βασιλειάδη,
Συνημμένα σας παραθέτουμε φωτογραφικά στοιχεία που μας εστάλεισαν από γονέα συμπολίτη μας και δείχνουν τους μώλωπες που υπέστη η κόρη του καθώς έπαιζε στις κούνιες του Δήμου στην Παραλία Επανομής. Μας εξήγησε ότι το 10χρονο κορίτσι ενώ έπαιζε στον εν' λόγω εξοπλισμό σε τμήμα του όπου απουσιάζουν σανίδια, αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κορίτσι να βρεθεί στο κενό και να τραυματιστεί. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός είναι εδώ και χρόνια σε κακή κατάσταση και έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα. Παρακαλώ να μεριμνήσει ο Δήμος άμεσα για την επισκευή τού εξοπλισμού ή να τον αποσύρει πριν σημειωθεί κάποιο πολύ σοβαρό ατύχημα με εμπλεκόμενο μικρό παιδί.
Αναμένουμε την ευαισθητοποίησή σας και την άμεση ανταπόκρισή σας καθώς και την ενημέρωσή μας για το θέμα.
Κίνηση Πολιτών Επανομής"

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.