Ήταν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο απόγευμα το χθεσινό για τους φίλους που συμμετείχαν στην  Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Εθελοντών Πολιτισμού, στο Αγγελοχώρι. Γιατί και χαρούμενα πρόσωπα είδαμε (τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τις κατασκευές και το face painting) και τραγουδήσαμε, και χορέψαμε (αφού προηγουμένως χαρήκαμε το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Προσφύγων της Αγίας Τριάδας) αλλά και κρασάκι και τσιπουράκι ήπιαμε.
Με μια πλούσια προσφορά φαγητών (μακαρόνια από την Casa Mantovani, φασολάδα με επιμέλεια του κ. Αργύρη και βραστά αλλά ψητά λουκάνικα και παντσέτες) καθώς και διάθεση μαρμελάδων, κοσμημάτων και άλλων, όλοι έδειχναν να έχουν επηρεαστεί από το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Από τις παρουσίες αυτοδιοικητικών αναφέρουμε αυτές του Γιάννη Μαυρομάτη και Κυριάκου Στεφανίδη, που συνεχάρησαν τους διοργανωτές.







Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.