Με μια λιτή ανακοίνωση το Τμήμα αθλητισμού του Δήμου Θερμαϊκού μας πληροφορεί πως σταματάνε όλα τα προγράμματα άθλησης για όλους. Κι αυτό γιατί δεν επιτρέπεται η πρόσληψη γυμναστών προφανώς  κατόπιν των περικοπών που εφαρμόζονται με υπόδειξη των τροϊκανών επικυρίαρχων της χώρας και των υποταγμένων και πειθήνιων κυβερνητικών εταίρων. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την λήξη της υλοποίησης των προγραμμάτων άθλησης για όλους.

Η απαγόρευση των προσλήψεων δεν μας επιτρέπει να προσλάβουμε πτυχιούχους φυσικής αγωγής (γυμναστές) για την υλοποίηση των προγραμμάτων άθλησης για το έτος 2013.  Κατά συνέπεια τη νέα χρονιά δεν θα υλοποιηθεί κανένα πρόγραμμα άθλησης σε καμία περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού. 

Η εξέλιξη αυτή μας δημιουργεί ιδιαίτερο αίσθημα δυσφορίας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση εφικτών λύσεων ώστε να επαναλειτουργήσουμε όλα τα προγράμματα.

Λυπούμαστε ειλικρινά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. 



Ο Υπεύθυνος του
Τμήματος Αθλητισμού
του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΚΑΝΑΣ

Ο Πρόεδρος του
ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΑΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.