Μ' ένα λιτό δελτίο τύπου απαντά ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής, στο δημοσίευμα που τον εμπλέκει σε έλεγχο που διενεργεί το ΣΔΟΕ για "μεγάλο φαγοπότι δημάρχων και αυτοδιοικητικών παραγόντων". Με το κείμενο, που ακολουθεί, επιχειρεί να διασκεδάσει τις δυσμενείς εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν στους δημότες δηλώνοντας ότι ο έλεγχος που γίνεται είναι και ζητούμενο δικό του, προκειμένου να αποδειχθεί το αναληθές και συκοφαντικό της αρθρογραφίας. Δήμαρχε μάλλον κάποιο λάθος κάνεις εδώ. Τα ονόματα των 105  αυτοδιοικητικών που φέρονται να ελέγχονται για το πάρτι της διαπλοκής στους δήμους και τον παράνομο πλουτισμό δόθηκαν από το ΣΔΟΕ και δεν μπήκαν (εξ όσων γνωρίζουμε) από το δημοσίευμα, το οποίο απλώς τα γνωστοποίησε ως όφειλε να κάνει.
Το δελτίο τύπου του Δημάρχου Θερμαϊκού:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Δηλώσεις Δημάρχου Θερμαϊκού σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής».

Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», το οποίο κυκλοφόρησε την 13η Ιανουαρίου 2013, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής, δηλώνει ότι: «Ουδεμία σχέση έχει η αναφορά του ονόματός μου σε κατάλογο ελεγχομένων από το ΣΔΟΕ με το αναφερόμενο στο ίδιο άρθρο «πάρτι» απευθείας αναθέσεως δημοτικών έργων και ο συσχετισμός που επιχειρήθηκε στο εν λόγω άρθρο αυτών των δύο γεγονότων είναι παντελώς αναληθής και συκοφαντικός και ουδόλως στοιχειοθετείται καθόσον με αφορά.
Άλλωστε, το αποτέλεσμα του ελέγχου, τον οποίο και εγώ επιζητώ, θα αποδείξει ότι οι ανώνυμες καταγγελίες, εξ αφορμής των οποίων προέκυψε ο έλεγχος, ήταν στοχοποιημένη επίθεση εναντίον μου, προκειμένου να πλήξει τη δημόσια εικόνα μου».   

σΑ: Αύριο στις 10.30 το πρωί ο Δήμαρχος θα είναι προσκεκλημένος στον 106.1, στην ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή του Ακτιβιστή, προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα που σχετίζονται με τους ελέγχους του ΣΔΟΕ για παράμομο πλουτισμό.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

4 comments:

  1. Το ΣΔΟΕ …μίλησε! Και για να μιλάει το ΣΔΟΕ, μάλλον κάτι θα…ξέρει!
    Διαβάσαμε και την ανακοίνωση του δημάρχου, που κι αυτός επίσης κάτι θα…ξέρει!
    Εμείς οι υπόλοιποι θα ξέρουμε, όταν θα …ξέρει για τα καλά το ΣΔΟΕ.
    Σύμφωνοι μέχρις εδώ; Οταν λοιπόν αποφανθεί αυτό (και για τον κ. Αλεξανδρή όπως και τους υπολοίπους…104) θα δούμε αν ανάλογα κάποιοι…συνεχίζουν (αφού θα αποδοθούν και αποδειχθούν αθώες περιστερές) ή …παραιτούνται ΑΜΕΣΩΣ σε αντίθετη περίπτωση.
    Το τονίζουμε: ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! Α Μ Ε Σ Ω Σ !!!
    Τι λέτε δήμαρχε, σωστά δεν τα λέω;
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι τώρα όλοι οι ευρισκόμενοι στη λίστα και μάλιστα Δήμαρχοι επικαλούντε ανώνυμες καταγγελίες...και αθώοι....αλλά διερωτώμαι δεν φταίνε για την κακοδιαχείρηση των υπαλληλων τους? που σε κάποιους δήμους άνοιξαν μεγάλες τρύπες , κάτι με τις επιχορηγήσεις, κάτι με τις αναθέσεις , με υπεράριθμες προεκλογικές προσλήψεις...δηλαδή όλοι δηλώνουν αθώοι αλλά τα ελλείματα , ελλείματα, για αυτά δεν φταίνε??? Πως κ. Δήμαρχε αναλαμβάνεις τον δήμο ετσι απλά χρεωμένο και δεν κάνεις έλεγχο σωστό και ουσιαστικό και όχι πολιτικό!! Και τώρα τα ελλείματα θα τα πληρώσει ο δημότης σας και όχι αυτος που κακοδιαχειρίστικε ή έκανε προσλήψεις υπεράριθμες???
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν το ΣΔΟΕ ελέγχει τον δήμαρχο μόνο για τη θητεία του στο δήμο, ή αν τον ελέγχει και ως γιατρό σε σχέση μ' αυτά που δήλωνε και παλιότερα...
    Σε μια τέτοια περίπτωση οι θεωρίες συνομωσίας είναι αίολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι σαφές ότι το ΣΔΟΕ κινήθηκε , στην περίπτωση του Δημάρχου ,αλλά και στην περίπτωση του Αντιδημάρχου ,από μια καταγγελία ενός μη υπαρκτού προσώπου. Θα διενεργηθεί έλεγχος ,τον οποίο με προσωπικές ενέργειες τους θα επισπεύσουν , και θα μάθουμε σύντομα την αλήθεια . Δυστυχώς ,το ασόβαρο κράτος στο οποίο ζούμε ,που άφηνε τα τρένα να περνούν ,και αθώωνε όσους κατασπαταλούσαν δημόσιο χρήμα ,σήμερα επιτρέπει να σπιλώνονται άνθρωποι από ανυπόστατες καταγγελίες «φαντασμάτων» και καλλιεργεί φαινόμενα «ανθρωποφαγίας» .Κινδυνεύουμε καθημερινά από κάθε κακόβουλο και είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποδείξει κανείς ότι δεν είναι ελέφαντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.