Κάτι δείχνει να πηγαίνει καλά, ίσως για πρώτη φορά στους δημοτικούς μας άρχοντες. Η διοίκηση του Δήμου φαίνεται πως υιοθέτησε την πρόταση που είχε καταθέσει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (25/9/12) ο επικεφαλής της μειοψηφίας Γιάννης Μαυρομάτης για δημιουργία γραφείου του ΟΑΕΔ στην Επανομή.


Κι αυτό επιβεβαιώνεται με έγγραφη  αίτηση που απέστειλλε η Διοίκηση προς τον Οργανισμό. 
Άριστη η πρόταση που κατατέθηκε αλλά και πολύ καλά τα αντανακλαστικά της διοίκησης, που δείχνει ότι μπορεί και ακούει, αξιολογεί και προσπαθεί να υλοποιήσει κατάλληλα τις προτάσεις και ιδέες που δέχεται από την αντιπολίτευση. 
Μακάρι να μην είναι το μοναδικό περιστατικό μιας, στην πράξη. συνεργασίας.

Ιδού η πρόταση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννη Μαυρομάτη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 25.09.2012 για λειτουργία γραφείου ΟΑΕΔ και στην Επανομή.

"Σ΄αυτούς τους απίστευτα δύσκολους καιρούς που περνάμε, επίκεντρο των επιλογών της διοίκησης πρέπει να είναι ο άνθρωπος. Επί πλέον, να αντιμετωπίζονται τόσο όλοι οι πολίτες του Δήμου μας με τον ίδιο τρόπο, όσο και όλες οι Δημοτικές Ενότητες ισότιμα, κάνοντας πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη και ίση μεταχείριση και όχι μένοντας στις προεκλογικές σας υποσχέσεις κ. Αλεξανδρή.
Σήμερα υποχρεώνονται οι άνεργοι της Δημοτικής Ενότητας Επανομής (Επανομή, Μεσημέρι) να μετακινούνται στην Περαία ή στη Νέα Μηχανιώνα, όπου λειτουργούν αντίστοιχα γραφεία ΟΑΕΔ, για να ανανεώσουν το δελτίο ανεργίας τους ,να εγγραφούν, να εκδώσουν βεβαίωση ανεργίας κ.α. δαπανώντας χρόνο και χρήμα.
Σεβόμενοι λοιπόν τους πολίτες που υφίστανται μια άνευ λόγου ταλαιπωρία, προτείνουμε να λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ στο Δήμο μας γραφείο ΟΑΕΔ και στην Επανομή."
Υπάρχει η πολιτική βούληση από πλευράς σας;»

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.