Σε πλήρη αντίθεση βρίσκεται η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού με την επιχειρούμενη τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή του ξενοδοχείου SANTA, στα όρια του Μπαξέ με την Αγία Τριάδα. Με ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη και τους φίλους της να αντισταθούν στα σχέδια της διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού που θέλει (σύμφωνα και με την απόφαση της επιτροπής ποιότητας ζωής (sic)) να δώσει γη και ύδωρ στις επιδιώξεις επιχειρηματιών. Ακολουθεί η ανακοίνωση - κάλεσμα:

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού να παραβρεθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 6.30 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων. 

 Πρέπει να δείξουμε την αντίθεσή μας στην επιχειρούμενη τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στα όρια Αγίας Τριάδας - Μπαξέ που νομιμοποιεί αυθαιρεσίες, μειώνει το πλάτος της Λαμπράκη, βάζει ταφόπλακα στην διάνοιξη του παραλιακού δρόμου που θα ενώνει την Περαία με την Αγία Τριάδα μετατρέποντας τον παραλιακό σε πεζόδρομο, μεταμορφώνει το δημοτικό συμβούλιο σε εξυπηρετητή ιδιωτικών συμφερόντων επιχειρηματιών και δείχνει με τον πλέον αποκαλυπτικό τρόπο πως κάποιοι κύριοι της Διοίκησης οραματίζονται την ανάπτυξη της περιοχής.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. "Δεν ασκείται κριτική κατ' αυτόν τον τρόπο. Δημιουργείται μία αναστολή στο νομισματικό δίκαιο, το οποίο μπορεί κάτω απ' οιανδήποτε μορφή του Αιγαίου τα ψάρια να μπορεί ν' ανήκουν. Διότι δεν δημιουργούνται ούτε ιχθυοτροφές, ούτε ιχθυόσκαλες. Πάντοτε ο πρωταθλητισμός της πολιτικής είναι που αντισταθμίζει το δοσμένο, ανεξάρτητα από τις μορφές που παίρνει κάτω από τη συνθήκη της υπερτροφίας των νέων που τρώνε γουρούνια και παχαίνουν και βγάζουνε σπυριά.-"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.