Με μια πολύ σέξι φωτογραφία που θυμίζει διαφήμιση αρώματος η Scarlett Johansson μας συστήνεται για πρώτη φορά ως "Λυσσασμένη Γάτα", ρόλο που σύντομα θα υποδυθεί στο Broadway. 

"Νομίζω ότι η σεξουαλικότητα της Μάγκι έχει υπερεκτιμηθεί, καθώς είναι ένα όχι τόσο σημαντικό κομμάτι αυτής της ιστορίας", έχει πει η Σκάρλετ Γιόχανσον για τον ρόλο της στην "Λυσσασμένη Γάτα", αλλά ποιος να την πιστέψει ύστερα από τις πρώτες πόζες; "Μπορεί η σέξι εικόνα να βγαίνει από τις περιστάσεις και τα λόγια, αλλά δεν χρειάζεται να κυκλοφορείς συνέχεια στην σκηνή με ένα σατέν σεντόνι". 

Η 28 ετών ηθοποιός θα παίξει στο κλασικό έργο του Τένεσι Γουίλιαμς "Cat on a Hot Tin Roof" που πρόκειται να ανέβει στο Μπρόντγουεϊ και θα υποδυθεί την Μάγκι, έναν απαιτητικό ρόλο που τόσο θεατρικά όσο και κινηματογραφικά έχει ταυτιστεί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.