Με κύρια αναφορά στον αθλητισμό και στον πολιτισμό ασχολήθηκε στην 8η ραδιοφωνική εκπομπή του ο Ακτιβιστής σήμερα  από τον 106.1 CityInternational. Προσκεκλημένοι ο κ. Παναγιώτης Τροκάνας και η κ. Πολυξένη Ζαπτιέ.

Ακούστε την εκπομπή που επίσης περιλαμβάνει ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο του Θερμαϊκού, την ατζέντα εκδηλώσεων του Σαββατοκύριακου αλλά και απόψεις σχολιασμούς και ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην περιοχή της ανατολικής ακτής της Θεσσαλονίκης.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη της κ. Ζαπτιέ η οποία αναφέρεται στην εκδήλωση εθελοντισμού  "ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ" που θα γίνει το Σάββατο στις 7 μμ στο ΚΑΠΠΑ με τιμώμενο πρόσωπο την κ. Μέρω Κεσεσίογλου.



Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.