Η εμβληματική μορφή της "Αγγέλας Παπάζογλου" μας δάνεισε χθες βράδυ στο αμφιθέατρο του ΚΑΠΠΑ τη ματιά της για να γνωρίσουμε και να καταλάβουμε την εμπειρία που άφησε πίσω της η ύπαρξή της και η διαδρομή της σε μια ιδιαίτερα ταραγμένη περίοδο της ιστορίας του έθνους μας.
Από το ξεκίνημα του έργου τα αισθήματα ήταν συνεχώς "αυτόπτες μάρτυρες" ως αντήχηση των συγκινησιακών βιωμάτων με πολλές στιγμές δακρυικής κορύφωσης.
Η συγκλονιστική ερμηνεία της Άννας Βαγενά "χρωμάτισε" τη λύπη και τη χαρά μας ρίχνοντας "γέφυρες" με τη γενιά της οδύνης, από τη συνάντηση της οποίας ξανααντιληφθήκαμε διακυβεύματα και τρόπους λειτουργίας της ανθρώπινης ψυχής.
Μια εξαιρετική παράσταση, ένα πραγματικό ταξίδι στη ζωή.
Πολλά συγχαρητήρια !!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.