diktyo_episfalws_ergazomenwn.jpg
Σε παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο καλεί το νεοσύστατο Δίκτυο Ανέργων & Επισφαλώς Εργαζομένων, στο πλαίσιο της καμπάνιας του για δωρεάν μετακινήσεις των ανέργων με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Το αίτημα αυτό, όπως αναφέρει το Δίκτυο, εντάσσεται στη “μαχητική διεκδίκηση της επιβίωσής μας, μέσω του επιδόματος ανεργίας για όλους, της δημόσιας-κοινωνικής ασφάλισης, της δωρεάν ιατρικής-φαρμακευτικής πρόνοιας και των δωρεάν μετακινήσεων-μεταφορών”. “Φυσικά”, συνεχίζει η ανακοίνωση, “βασικό αίτημα για όλους τους ανέργους και επισφαλείς είναι αυτό της μόνιμης και σταθερής εργασίας για όλους, με μισθό και ασφάλιση ανταποκρινόμενα στις ανάγκες της εποχής”.
Στο επόμενο βήμα της δράσης του, το Δίκτυο καλεί στην οργάνωση μίας «Μέρας ενάντια στην ανεργία & την επισφάλεια», το Σάββατο 20/04. Η πρόταση αυτή θα συζητηθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση του Δικτύου θα γίνει το Σάββατο 30/03, στις 18.00 στο ΕΚΘ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.