Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)

Κάποιοι το πληροφορήθηκαν, άλλοι βρέθηκαν εκεί τυχαίως κάνοντας την βόλτα τους.

Εκεί, ανάμεσα σε όργανα γυμναστικής που είχε στήσει ο Γ.Ο. «ΑΙΑΣ» Θερμαϊκού, στην κεντρική πλατεία της Περαίας.

Πολύς ο κόσμος μα και πολλά τα παιδιά που είχαν την ευκαιρία υπό την εποπτεία των έμπειρων προπονητών, για μία ολόκληρη ημέρα, να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα όργανα ενός γυμναστηρίου.

Ο «ΑΙΑΣ», θέλοντας να κάνει ευρύτερα γνωστή στα παιδιά και στους γονείς την παρουσία του, διοργάνωσε την τελευταία Παρασκευή (19.7.13) με τον τίτλο «Ο «ΑΙΑΣ» πάει.παραλία!» και μεταφέροντας ένα τμήμα του γυμναστηρίου, μια «ημέρα γνωριμίας» μαζί τους.

Οι χαρούμενες φωνές των παιδιών, οι άλλοτε επιτυχημένες και άλλοτε όχι γυμναστικές απόπειρες, μα και η χαρά των μεγάλων βλέποντας τις προσπάθειές τους, έκαναν την κεντρική πλατεία της Περαίας να γίνει το σημείο αναφοράς όλης της παραλίας, προπαντός τις βραδινές ώρες όπου η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι ο «ΑΙΑΣ» γύμνασε περίπου 200 παιδιά την τελευταία χρονιά και συνέλεξε 34 μετάλλια από πανελλήνιες διοργανώσεις αγώνων.

Τέλος δε και μέσω του γράφοντος ευχαριστεί το ΔΗΠΠΑΚΥΘ για την βοήθεια στην μεταφορά των οργάνων, καθώς και τους προπονητές του. 

Δείτε το σχετικό μας βίντεο
:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.