Ευθεία σύνδεση του 45χρονου νεοναζί δολοφόνου Γιώργου Ρουπακιά με… πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής αποδεικνύει φωτογραφικό υλικό το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Στην κεντρική φωτογραφία, ο δράστης της δολοφονίας του 34χρονου αντιφασίστα Παύλου Φύσσα απεικονίζεται να ποζάρει μαζί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, ο οποίος τον αγκαλιάζει για να βγουν φωτογραφία.
Στο φόντο βρίσκονται μέλη της Χρυσής Αυγής που φορούν τις χαρακτηριστικές μαύρες μπλούζες.
Στη φωτογραφία που ακολουθεί, ο Ρουπακιάς απεικονίζεται στην εξοχή, πλαισιωμένος επίσης από μέλη της Χρυσής Αυγής, υπό τις σημαίες της νεοναζιστικής οργάνωσης.
Και στις δύο φωτογραφίες, ο δράστης φορά στρατιωτικό παντελόνι – παραλλαγή και μαύρη μπλούζα που παραπέμπει στις αντίστοιχες της Χρυσής Αυγής.
Το φωτογραφικό υλικό αποκτά επιπλέον σημασία, δεδομένου ότι ακόμη και αυτές τις ώρες, η Χρυσή Αυγή αρνείται οποιαδήποτε σύνδεση με τον δολοφόνο του Φύσσα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.