Νίκος Ζήγρας: Εθισμένος στο χρήμα ο Ακης«Εθισμένο στο χρήμα» χαρακτήρισε τον Ακη Τσοχατζόπουλο ο εξάδελφός του, Νίκος Ζήγρας, σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε για το δελτίο ειδήσεων του Mega, τέσσερις μέρες μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης για το σκάνδαλο με τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο Νίκος Ζήγρας, που υπήρξε ο βασικός κατήγορος του πρώην υπουργού, στη διάρκεια της δίκης, τον υπέδειξε για μια ακόμη φορά ως τον αποκλειστικό παραλήπτη του μαύρου χρήματος.

Απαντώντας στις ερωτήσεις, ο Ζήγρας που καταδικάστηκε επίσης σε έξι χρόνια φυλάκιση με αναστολή, υποστήριξε ότι υπάρχουν ακόμα μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από τα εξοπλιστικά που δεν έχουν αποκαλυφθεί, πέραν των 57 εκατομμυρίων ευρώ που καταγράφονται στο κατηγορητήριο.

Ο ίδιος αρνήθηκε επίσης το ρόλο του ταμία του Άκη Τσοχατζόπουλου, αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του και παράλληλα δήλωσε πλήρως μεταμελημένος για τις πράξεις του, με τις οποίες συνέδραμε τον Ακη Τσοχατζόπουλο στο ξέπλυμα των μιζών.

Πηγή: Mega
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Εθισμένος ο Ακης στο χρήμα, εθισμένος ο λαουτζίκος στο να "φορτώνεται" μια ζωή τέτοια λαμόγια, εθισμένος ο Πάγκαλος, ο Μπένυ κι ο Δαμαλούκος στο φαί, εθισμένος ο ΓΑΠ να μας λέει μπαρούφες για τα λεφτά που (δεν) υπήρχαν (μιλάει όμως καλά...Αγγλικά), εθισμένος ο Σημιτάκος στα σαρδάμ, εθισμένος ο φακελλάκιας γιατρός και ο εφοριακός στη μίζα, εθισμένος ο Τσιπράκος να καλύπτει τα τσογλάνια που τα κάνουν λίμπα μπας και αρπάξει μερικά ψηφαλάκια παραπάνω, εθισμένοι οι κάποιοι δημοσιογράφοι να πουλάνε και την μάνα τους για τα λεφτά, εθισμένος ο μαγαζάτορας να μην κόβει αποδείξεις, εθισμένοι οι δημόσιοι υπάλληλοι στην κοπάνα, εθισμένοι οι γιατροί του δημοσίου να βγάζουν όλες τις εγκυμοσύνες των δημοσίων υπαλλήλων "επαπειλούμενες", κλπ κλπ. Όλοι ζούμε καλά στο Εθισμενιστάν !
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.