H φωτο ουδεμία σχέση έχει με την ανάρτηση
πλην του ότι απεικονίζει παρέα καφενείου
του Ακτιβιστή

Το ότι διερχόμαστε τον τελευταίο μήνα (λέμε τώρα ...) των έντονων παρασκηνιακών ζυμώσεων και παζαριών για την κατάρτιση ψηφοδελτίων και την ανεύρεση στελεχών ή και αρχηγών συνδυασμών νομίζουμε ότι είναι κατανοητό από όλους τους αναγνώστες του ακτιβιστή.
Πρόσφατα μιλήσαμε για την dead line που το τέλος του κρίσιμου χρόνου θα φέρει (διαβάστε ΕΔΩ).
Άρα είναι αναμενόμενες οι επαφές (ακόμα και οι πιο απίθανες) μεταξύ παραγόντων που φέρονται ...."διαβρωμένοι" από το "σκουλήκι" της εξουσίας.
Με τους παραπάνω συλλογισμούς ως δεδομένους  αλλά και με την εσωπαραταξιακή ντιρεκτίβα Αλεξανδρή (που ζήτησε να έχει στα χέρια του, μέχρι την προσεχή Τετάρτη, την δέσμευση όσων στελεχών του θα στηρίξουν την νέα υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού αξιώματος) καταλαβαίνουμε πως στενεύει δραματικά ο χρόνος για όσους από τους συνεργάτες του μπορεί να έχουν βλέψεις που αφίστανται των στόχων και προθέσεων του επικεφαλής των.
Έτσι ίσως δύναται να εξηγηθούν οι χθεσινές επαφές που πληροφορηθήκαμε πως πραγματοποιήθηκαν  στην "μικρή Βουλή" της Επανομής, στο καφενείο Λουξ.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ειπώθηκε, αλλά γνωρίζουμε για συζήτηση που είχαν στελέχη του Αλεξανδρή (νυν και πρώην) με δεξιό διεκδικητή (και οραματιστή) του δημαρχιακού θώκου. Και μάλιστα με παρατηρητές (εκ του μακρόθεν),  στο ίδιο καφενείο ευρισκόμενους, πρώην συνεργάτες και άσπονδους εχθρούς.
Και ο νοών νοείτο ......
Καληνύχτα .... ες αύριον τα νεώτερα.....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.