Αγαπητέ φίλε Χρήστο,
Άκουσα πριν λίγο το ηχητικό της συνέντευξης Τσαμασλή και σε ότι αφορά την ονοματολογία και το δικό μου όνομα έχω να σου αναφέρω τα εξής:

Με τον κ. Τσαμασλή συναντήθηκα δύο φορές στην Περαία, μία το καλοκαίρι και ήταν καθαρά μια επαφή γνωριμίας διότι μέχρι τότε δεν γνωριζόμασταν. Η δεύτερη φορά ήταν ένα πρωινό Κυριακής πριν 20 ημέρες πάλι σε καφέ στην Περαία όπου συζητήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για το πώς μπορεί ο τόπος να βγει από το τέλμα που διέρχεται. Πράγματι ο κ. Τσαμασλής μου ανέπτυξε το όραμα του και κάποιους σχεδιασμούς που έχει στα οποία και εγώ συμφώνησα διότι μέρος από αυτούς τους σχεδιασμούς τους είχαμε συμπεριλάβει στο προεκλογικό μας σχεδιασμό σαν "Κοινωνία των Πολιτών" και εάν μας εξέλεγαν διοίκηση οι Πολίτες τα περισσότερα θα είχαν υλοποιηθεί. Τον ρώτησα αν ο ίδιος θα τεθεί επικεφαλής συνδυασμού και με απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει να είναι ο ίδιος, του αρκεί και απλός δημοτικός σύμβουλος αρκεί να βρεθούν άνθρωποι να υλοποιήσουν το όραμα.Διέκρινα ότι ήθελε να ενώσει άτομα που ενδιαφέρονται για την επίλυση των προβλημάτων και που για τον έναν η τον άλλο λόγο μέχρι σήμερα απείχαν.
Τον ρώτησα πως έκανε μια δήλωση ότι δεν τον ενδιαφέρει η αντιπεριφέρεια (εκλογικά εννοώ) και πως αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθεί με τα δημοτικά. Με απάντησε ότι μέχρι στιγμής είναι Αντιπεριφερειάρχης και παλεύει να λύσει τα προβλήματα της περιφέρειας του και εάν αποφασίσει να κατέλθει στον δήμο Θερμαϊκού θα μιλήσει πρώτα με τον Δήμαρχο και στην συνέχεια θα κάνει κουβέντα με γνωστούς και φίλους και θα αποφασίσει. Όταν λοιπόν με ρώτησε τι σκέφτομαι εγώ και πώς βλέπω το όραμα του και τους σχεδιασμούς του απάντησα ότι στο μεγαλύτερο μέρος των απόψεων του συμφωνώ και πως θα έπρεπε να γίνουν πολλές συζητήσεις περαιτέρω ανάλυσης των όσων ειπώθηκαν. Όσον αφορά την πιθανότητα να υπάρξει συνδυασμός του ανέφερα ότι ανήκω στην Κοινωνία των Πολιτών και μάλιστα είμαι και ιδρυτικό μέλος και πως στην συνάντηση που θα έχουν τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης μου θα μεταφέρω τις θέσεις και τις απόψεις του. Με συνεχάρη για την στάση και την θέση μου και με ανέφερε ότι από εδώ και εμπρός με θεωρεί φίλο του και θα επιθυμούσε να ξαναβρεθούμε για συζήτηση.
Όσον αφορά την συνέντευξη που παραχώρησε στο ιστολόγιο σου διέκρινα ότι δεν απέχει πολύ με τα όσα συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχαμε.

με εκτίμηση
Δημήτρης Τσιαουσίδης

Υ.Γ.(και σαν blogger να σε συγχαρώ για την αποκλειστικότητα της συνέντευξης που σε παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης)
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

10 comments:

  1. Μας δουλεύει τώρα κι ο Τσιαουσίδης, ψιλό γαζί. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΟΣ παράγοντας της πολιτικής σκηνής του τόπου. Αφού σάρωσε στην προηγούμενη δημοτική αναμέτρηση, ηρθε η ώρα να σφαχτούν τα παληκάρια στην ποδιά του για να αναδειχθεί ο τυχερός που θα τον πάρει κοντά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα σωθηκαμε!!!Ο Τσαουσιδης μας ελειπε!!Ας κατσει με τους κολλητους του του Αλεξανδρη και ας αφησει ησυχους τους υποψηφιους να κανουν τη δουλεια τους. Δεν μας λειπουν ουτε τα ουισκια ουτε οι βοτκες. Αλλα τοση υποκρισια? Ντε μεκ αυθεντικος ο κυριος. Κολλαει οπου μυριστει ψητο. Καποτε τον Παρασχου τον εβριζε πατωκορφα τωρα κολλητος...Σας τον χαριζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑ ΧΑ ΧΑ......Μην εκπλαγουμε αν τον δουμε και κοντα στον Γιαννη τον Μαυροματη...Γιαννη να προσεχεις απο τετοιους τυχοδιωκτες. Μπροστα και δυνατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλύτερη διαφήμιση απο τα σχόλια του 3 και 4ου ΑΝΩΝΥΜΟΥ πού είναι το ίδιο πρόσωπο δεν μπορεί να υπάρξει.
    Σε ενημερώνω λοιπόν για να ξέρεις (γιατί νομίζεις ότι με ξέρεις)ότι μ΄αρέσει το ουίσκυ και όχι η βότκα...από υποκρισία ψάξτην γύρω σου μιας και εχεις γυρίσει όλες τις παρατάξεις μέχρι σήμερα...Από αυθεντικότητα θα με κρίνουν άλλοι και όχι εσύ.Τον Παράσχου τον έβριζα και θα συνεχίζω να τον βρίζω όταν δεν πράττει τα σωστά.(yes man σε μενα δεν υπάρχει)και εσύ ξέρεις την αποψη του Νίκου για εμένα διότι πρόσφατα στα είπε και απο κοντά.Δεν χρειάζεται εσύ να με χαρίσεις πουθενά γιατί ποτέ δεν ήμουνα "δωράκι σου".Θέλω όμως να σε πώ να μην συνεχίζεις να κάνεις λάθη όπως αυτό στο τέταρτο σχόλιο σου περί Γιάννη Μαυρομάτη προτρέποντας τον να μην κάνει λάθη λες και ο ιδιος δεν γνωρίζει ,ειναι μικρό παιδί και δεν έχει την δυνατότητα να ξεχωρίζει,λες και δεν είναι πολιτικός και δεν έχει το κατάλληλο αισθητήριο να διακρίνει τους τυχοδιώκτες.Δεν μειώνεις εμένα με αυτά που γράφεις αλλά τον ίδιο.. για σκέψου το καλύτερα.Στα πολιτικά τώρα για να τελειώνουμε,κατέβηκα πρώτη φορά την προηγούμενη φορά με ανεξάρτητο συνδυασμό του Παράσχου δεν είχα ξανασχοληθεί με δημοτικές εκλογές όπως εσύ.Δεν χρημάτισα ποτέ σε διοίκηση ούτε άλλαξα παρατάξεις μόνο και μόνο για να έχω κάποια θεση ετσι ώστε να με αναγνωρίζει ο κόσμος (την αναγνώριση την έχω απο τους φίλους μου και αυτό μου αρκεί),Ο Αλεξανδρής μιας και αναφέρεις αυτόν και τους κολλητους του εμένα με αποκάλεσε ΚΙΤΡΙΝΙΣΤΗ και το ξέρεις.Κατά την διάρκεια του Β΄Γύρου δημόσια και με επιστολή μου στήριξα το ψηφοδέλτιο Μαυρομάτη και αυτό το γνωρίζουν όλοι σε αντίθεση με άλλους που προσκύνησαν τον Αλεξανδρή.Τελειώνοντας να σου ευχηθώ καλές γιορτές και για να ξέρεις να μην ακούς διάφορα, πάλι με αυτόν που βρίζω τον Νίκο θα κατέβω και εάν δεν κατεβάσει συνδυασμό θα κάτσω σπίτι μου και θα πίνω τα ουίσκυ μου (και οχι βότκες) με τους φίλους μου.καλη χρονιά να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κιτρινιστης? ο ντομπρος ο αυθεντικος,ο αρσενικος,ο Παοκσης? Λιγο σεβασμο ανωνυμοι.Σαφεστατα εδωσε εξηγησεις..ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ?..Εξ αλλου με τοση πειρα στα πολιτικα,στα δημοσιογραφικα, στα κοινωνικα δρωμενα με τοσα επιτελεια? ποιος υποψηφιος δεν θα τον ηθελε διπλα του?Τιμησε την φιλια ,και την σταθερη ιδεολογια του, Δεν εκανε κανεναν ελιγμο ουτε με τον Αλεξανδρη ουτε με αλλον υποψηφιο δημαρχο.
    Δεν εγλυψε εκει που εφτυνε,και ολοι οι σταθεροι φιλοι του ειναι παντα διπλα του,γιατι τους τιμησε..Και στο κατω κατω ειναι τιμη του, να τον διεκδικουν ολοι οι υποψηφιοι δημαρχοι,και παρα πολες ψηφους θα παει Και ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ,θα δωσει στο ψηφοδελτιο.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ παραμεριζουμε για να διαβει το ΝΕΟ ΗΘΟΣ στα κοινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ευχαριστώ πολύ για τα
    "καλά σου λόγια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε μου και κουμπαρακι μου Δημητρη το να σε σχολιαζουν ατομα που δηλωνουν ανωνυμα δειχνουν στην ουσια οτι παντα ηταν ενα τιποτα και χωρις επωνυμο οσο για αυτα που θελουν να πουν να ξερουν οτι ειμαστε εδω και θα τους απαντησουμε επωνυμα.... προκαλουν με την ανωνυμια τους αλλα να ειναι σιγουροι οτι θα παρουν επωνυμες απαντησεις ..... εμαι ετοιμος να μπω σε δημοσιο διαλογο μαζι τους και τοτε η μικρη κοινωνια του δημου θερμαικου θα κρινει τον καθενα μας. Γιαυτο καλα ειναι να μην προκαλουν και οπως λεει και σοφος λαος "λαγος την φτερη εσειε κακο του κεφαλιου του". Απο εδω και στο εξης ολα με ονοματεπωνυμο αλλιως ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε μου και κουμπαρακι Δημητρη το να σε σχολιαζουν ανθρωποι ανωνυμοι μην σε πειραζει γιατι αυτοι παντα ηταν ενα τιποτα , ηταν παντα ενα μεγαλο μπαλονι , δηλαδη αερας.... θα ηθελα ομως καποια στιγμη να γινουν επωνυμοιγια να παρουν τις απαντησεις μας επωνυμα και να ξερουν οτι εχουμε να πουμε πολλα και τοτε ο καθε κατεργαρης θα παει στον παγκο του και μερικοι μερικοι θα ψαχνουν και για παγκο....Γιαυτο ας ειναι πιο προσεκτικοι και ας μην προκαλουν με την ανωνυμια τους. Εγω θα χαρω να μπω σε ενα δημοσιο διαλογο μαζι τους οπτε αυτοι το θελουν και φυσικα αφου πρωτα αποκτησουν ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.