Επειδή κάποιοι προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν τις δηλώσεις κάποιων υποστηρικτών της παράταξής μας, σας ανακοινώνω ότι :
α) Τα επίσημα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, αλλά και των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μας, θα ανακοινωθούν στην εφημερίδα μας ΘερμαϊκόςΝΕΤ, η οποία θα βγει σε λίγες ημέρες.
β) Δεν πρόκειται ποτέ να πιέσω κανέναν για να συμμετέχει χωρίς την θέλησή του, ως υποψήφιος δημοτικός ή τοπικός σύμβουλος. Ούτως ή άλλως υπάρχει προοδευτικά αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους δημότες για να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο. Σήμερα η επιτροπή αξιολόγησης και κατάρτισης του συνδυασμού μας μου ανακοίνωσε ότι αξιολογήθηκαν οι 50 από τους 80 υποψηφίους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. 
Ο κόσμος αναγνωρίζει την πρόθεσή μας να κάνουμε μια φιλότιμη προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας και συμπορεύεται μαζί μας χωρίς ντροπή, καταδικάζοντας ταυτόχρονα όλους αυτούς, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μας κατάντησαν να ζούμε σ' αυτή την μιζέρια.
Οργανωνόμαστε και γινόμαστε κάθε μέρα περισσότεροι και πιο δυνατοί

Στεφανίδης Κυριάκος
Προσωπική δήλωση του κου Γιαμουστάρη Βασίλη

Αγαπητοί συνδημότες σας δηλώνω ότι έχω θέσει τον εαυτό μου στην διάθεση της παράταξης ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΗ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ. Θα ήθελα να βοηθήσω απ' οποιαδήποτε θέση να πάει μπροστά η Επανομή και γενικότερα όλος ο Δήμος.
Με την δήλωσή μου αυτή διαψεύδω τα όποια δημοσιεύματα με ήθελαν να διαφοροποιούμε από την ανακοίνωση που έκανε ο κος Αντώνης Ζαβέρκος, τον οποίο σέβομαι και στηρίζω αμέριστα.

Γιαμουστάρης Βασίλης του Αντωνίου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.