Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το τρίτο Μουσικό Φεστιβάλ που θα γίνει στο ΚΑΠΠΑ στην Περαία με σχήματα υπερκομματικά και κοινής αποδοχής από όλη την επικράτεια του Δήμου Θερμαϊκού και οχι μόνον!

Το Σάββατο και την Κυριακή σχήματα από το ακριτικό Μεσημέρι ,Περαία, Νέους Επιβάτες, Μηχανιώνα, Πλαγιάρι θα μας ταξιδέψουν μουσικά σε ένα πλατύ φάσμα ρυθμών και μελωδίας !

Το Σάββατο θα έχουμε έντεχνη Ελληνική μουσική ακόμη και ποντιακά τραγούδια παιγμένα με τσέλο και λαούτο,ποπ τραγούδια με Ελληνικό στίχο, ποπ με αγγλικό στίχο , σύγχρονο ροκ και την Κυριακή περισσότερο κλασσικό και πιο σκληρό ροκ ,χιπ χοπ, σχήμα με μπαμπάδες εν ροκ δράση, πρωτοεμφανιζόμενο σχήμα με μέσο όρο ηλικίας τα 11 χρόνια.

Και όλα αυτά πλαισιωμένα με μουσικές από τον Κώστα Αλεξούδη και χορευτικά από την ομάδα HEaven7 και τα παιδιά της Κατερίνας Κοτρίδου.

Σας περιμένουμε όλους με είσοδο 5 ευρώ που ισχύει είτε έρθετε μια μέρα είτε δύο!

Φυσικά στην παρουσίαση η Άντα Τσεσμελή Έντουαρντς και μην ξεχνάτε οτι θα υπάρχει λεωφορείο για την μεταφορά σας προς και από το ΚΑΠΠΑ σε ώρες που αναγράφονται στην αφίσα! Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ11 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:43 μ.μ.

    Εχω την εντύπωση ότι το ΔΗΠΠΑΚΥΘ είναι το μόνο που έχει να επιδείξει θετικό έργο τα τελευταία χρόνια στον Δήμο.
    Συγχαρητήρια στους αρμόδιους (για να λέμε και τα θετικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.