Η ανοιχτή εκδήλωση, στην οποία η Συμπολιτεία Αλληλεγγύης και Ανατροπής θα παρουσιάσει την ιδρυτική της διακήρυξη, συγκεκριμενοποιήθηκε για την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και θα γίνει στην Καψαλάκειο, στην Μηχανιώνα.
Εκείνο που δεν είναι μάλλον ακόμα σίγουρο είναι το αν θα γίνει η ανακοίνωση του ονόματος του υποψήφιου Δημάρχου που θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου.
Μια εκκρεμότητα η οποία φαίνεται να απασχολεί έντονα - εκτός των φίλων της παράταξης -  και τους υποψηφίους των άλλων παρατάξεων, οι οποίοι αγωνιούν γιατί δεν γνωρίζουν τον αντίπαλό τους.
 Μάλιστα μετά την διαρροή της  πληροφορίας πως δεν θα τεθεί επικεφαλής της  Συμπολιτείας ο Παναγιώτης Ερμείδης, αρκετοί είναι αυτοί που επιχαίρουν, θεωρώντας ότι αυτή η εξέλιξη πιθανόν να εξασθενήσει την δύναμη του ψηφοδελτίου συνολικά.
Και δεν είναι ελάχιστοι αυτοί που ρισκάρουν λέγοντας ότι δεν θα υπάρξει αξιόμαχη κάθοδος ψηφοδελτίου.
Εμείς, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τους συνιστούμε να μην εκτίθενται και να αναμείνουν .....
Οι εξελίξεις είναι μπροστά, καθώς οι ρυθμοί για τον κάθε συνδυασμό μπορεί να είναι διαφορετικοί.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.