Σήμερα 11 Φεβρουαρίου 2014 είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση της προσφυγής του Δήμου Θερμαϊκού κατά του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) με θέμα την αμφισβήτηση έκτασης 3.300 στρεμμάτων περίπου στην περιοχή Ποταμός στο camping της Επανομής. 

Η  εκδίκαση της προσφυγής αναβλήθηκε για τις 8 Απριλίου 2014 λόγω του ότι η εισηγήτρια επικαλέστηκε φόρτο εργασίας. Η νέα αυτή αναβολή (προηγήθηκε αναβολή τον Οκτώβριο 2013). ερμηνεύεται από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Αθανασιάδη ως αναγνώριση του δίκαιου των επιχειρημάτων και στοιχείων που κατέθεσε ο Δήμος μας. Και την άποψή του αυτή στηρίζει στην αναβολή που ζητήθηκε, παρά την πίεση εκ μέρους του Ταμείου για την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης προκειμένου να προχωρήσει στην πώληση του ακινήτου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.