Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για το δήμο Θερμαϊκού, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Θερμαϊκός – νέα Πορεία», θα κάνει ο Γιάννης Μαυρομάτης, την ερχόμενη Κυριακή 9 Μαρτίου, στις 11.30 το πρωί, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πολυδύναμο κέντρο ΚΑΠΠΑ 2000, στην Περαία.

Ο πρώην δήμαρχος Μηχανιώνας και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θερμαϊκού θα παρουσιάσει τις θέσεις του συνδυασμού για την επόμενη ημέρα στο δήμο. Δίπλα του θα βρίσκονται οι συνεργάτες του, οι ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα που ζητά την ψήφο των πολιτών των οκτώ δημοτικών διαμερισμάτων που αποτελούν το δήμο. Η βελτίωση της καθημερινότητας, η ενδοδημοτική αποκέντρωση και αποκατάσταση της ισότιμης αντιμετώπισης όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου, καθώς και η οργάνωση της αλληλεγγύης των πολιτών και η αναβάθμιση των κοινωνικών δομών του δήμου Θερμαϊκού είναι τρεις από τις βασικές προτεραιότητες του Γιάννη Μαυρομάτη, ο οποίος τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από τις προηγούμενες εκλογές δεν έπαψε ούτε μία ημέρα να ασχολείται με τα θέματα του δήμου. Να εντοπίζει τα προβλήματα και να προτείνει πρακτικές και ρεαλιστικές λύσεις.

Δελτίο τύπου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.