Την Κυριακή 9-3-2014 η Δημοτική παράταξη ‘‘ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ‘‘ πραγματοποίησε εκδήλωση στο Φίλυρο με θέμα ‘‘Η κατάσταση στο χώρο της Υγείας και κοινωνικές δομές αλληλεγγύης‘‘. Στον κατάμεστο  από κατοίκους χώρο, χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΤΩΝΟΥΔΗΣ μεταξύ άλλων τόνισε ότι  ’’σε μια εποχή όπου ο πολίτης έχει να αντιμετωπίσει ένα εχθρικό κράτος η δημοτική αρχή   οφείλει να σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα του. Τη στιγμή που άνθρωποι μένουν άνεργοι και ανασφάλιστοι οι πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών αλληλεγγύης πρέπει να είναι στις προτεραιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η διοίκηση του Δήμου μας  όχι μόνο δεν είναι σ αυτή τη λογική αλλά αυτό που κάνει είναι να ακολουθεί τις κυβερνητικές επιλογές, σπρώχνοντας τους κατοίκους στον  ιδιωτικό τομέα, με συμβάσεις με το διαβαλκανικό ιατρικό κέντρο, με το διαφημισμένο ΚΕΠ υγείας που προσφέρει αποκλειστικά προληπτική ιατρική  και σε  συνεργασία με ιδιώτες γιατρούς που προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες. Ενώ παράλληλα αρνείται την παραχώρηση χώρου για την δημιουργία κοινωνικού ιατρείου‘‘. 

Κατέληξε εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ήρθε η ώρα να ανατρέψουμε το παλιό και φθαρμένο και να δημιουργήσουμε με αισιοδοξία το καινούργιο που μας αξίζει, με αλληλεγγύη και κοινωνική δράση. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.