Απειλεί τώρα ο Πούτιν να σταματήσει να χρησιμοποιεί το αμερικάνικο δολάριο ως νόμισμα αναφοράς. Απειλεί επίσης να κάνει στάση πληρωμών προς τις αμερικανικές τράπεζες. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λογικά, οι Η.Π.Α. θα απαντήσουν με πάγωμα ρωσικών κεφαλαίων στην αμερικανική επικράτεια. 

Εν τω μεταξύ όλες οι αποθήκες είναι γεμάτες με όπλα που πρέπει να αναλωθούν για να τροφοδοτηθεί η... ανάπτυξη και να συνεχιστεί η σουξεδιάρικη ιστορία της υπερκατανάλωσης, της διαφθοράς και του άλογου ξοδέματος του πεπερασμένου μας Πλανήτη... 

Εκτός κι αν ο Πούτιν αποδειχθεί πιο έξυπνος κι απλώς κλείσει τις στρόφιγγες του γκαζιού για να παγώσει τη μισή Γερμανία και να δοθεί έτσι και η αφορμή ώστε να σταματήσει η κουβέντα για την απομάκρυνση των πυρηνικών εργοστασίων παραγωγής ενέργειας στη Γερμανία.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.