Ο Ματζάρης στηρίζει και δίνει προίκα στον Μαυρομάτη;
Δέκα χρόνια πριν όταν μαζί τότε λέγανε τα κάλαντα σε ραδιοφωνικό σταθμό (2004)

Μαθαίνουμε ότι στο ψηφοδέλτιο Μαυρομάτη  θα συμμετέχει και ο  υιός Αντώνη Ματζάρη, που προφανώς δίδεται ως προίκα στη συμφωνία των δύο ανδρών.
Είναι μια εξέλιξη που ευθέως επαναφέρει το γνωστό σύνθημα (ελπίζουμε να αποφύγουν να το φωνάξουν στην Κυριακάτικη πρώτη του συνδυασμού στο ΚΑΠΠΑ): Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενιαίο ΔΝΤ.
Και φυσικά να πληροφορήσουμε για την βοήθεια που δίνει ο Μπένυ (ένας είναι ο μεγάλος Μπένυ) με την αποστολή στελεχών που ανέλαβαν τον τομέα της επικοινωνίας του συνδυασμού....

Ο Κεραμιδάκης (βλέπε Αλεξανδρής) αρχιστράτηγος του Τσαμασλή;

Ματζάρης, Κεραμιδάκης, Παράσχου (2,5 χρόνια πριν)
Δεν γνωρίζουμε αν θίχτηκε ο Αντώνης Βουδούρης που παρά τον υπόγεια και συνεχή  διεμβόλιση της Διοίκησης Αλεξανδρή με τον προσεταιρισμό στελεχών του, φαίνεται να "χάνει" τα πρωτεία στο προεκλογικό επιτελείο Τσαμασλή που τα καταλαμβάνει πλέον  (ελέω και Γιάννη Αλεξανδρή που κρυφά-φανερά συμμετέχει) ο Γραμματέας του Δήμου κ. Λευτέρης Κεραμιδάκης.
Και εδώ υπάρχει μια πανστρατιά δεξιών παραγόντων και παραγοντίσκων ( Παράσχου, Αθανασιάδης, Τροκάνας Κ., Βασιλειάδης, Ζαριφέ, Ζιφκοπούλου ) παρόλο που παρατηρείται μια καθυστέρηση (γιατί άραγε ;) στην ανακοίνωση του ονόματος του συνδυασμού (λέγεται ότι θα γίνει αυτή την εβδομάδα). 
Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι αυτή  που μιλάει για δυσκολία "περάσματος" του Τσαμασλή ακόμα και στους δεξιούς ψηφοφόρους. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού μέχρι και πριν μερικές βδομάδες και οι παράγοντες που θα είναι υποψήφιοι μαζί του τώρα, τον χαρακτήριζαν με τα μελανότερα χρώματα (ύστερα ήρθε ο έρωτας....)
Και φυσικά να πληροφορήσουμε για την βοήθεια που δίνει η ΝΔ με την χορήγηση επικοινωνιακού επιτελείου της, στον συνδυασμό Τσαμασλή.



Το ερώτημα που απασχολεί πλέον ζωηρά τους δημοκράτες πολίτες αυτού του τόπου είναι αν θα υπάρξει ένα δημοκρατικό δυνατό ψηφοδέλτιο που θα ανατρέψει το δίπολο του δικομματισμού  το οποίο κυριαρχείται από πανομοιότυπες λογικές και ηγούνται της ίδιας παλαιάς κοπής "ηγέτες".
Αυτό θα το γνωρίζουμε και θα μπορέσουμε να κάνουμε ρεαλιστικότερες εκτιμήσεις μετά την προσεχή Κυριακή και την πρωτόγνωρη ανοιχτή διαδικασία εκλογής του επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. 

Ίδωμεν .....

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.