του ακτιβιστή

Ιδιαίτερη ένταση δημιουργήθηκε το βράδυ, κατά την καταμέτρηση των ψήφων σε εκλογικό τμήμα της Αγίας Τριάδας. Η εκλογική αντιπρόσωπος της Συμπολιτείας κατέθεσε ένσταση στην διαδικασία για τον τρόπο που η εφορευτική επιτροπή, χωρίς καταμέτρηση και μονογραφή των ψηφοδελτίων από την δικαστικό και Πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής, τα διένειμε σε μέλη της προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος. Αυτό είχε σαν συνέπεια να κληθεί αστυνομικό όργανο ώστε να αποβληθεί η εκλογική αντιπρόσωπος, καθόσον τα μέλη της ΕΕ απέρριψαν την ένσταση. Αυτό και έγινε. 
Προφανώς και θα υπάρξει συνέχεια με την προσβολή της διαδικασίας (που θεωρείται παράτυπη) στην κεντρική εφορευτική επιτροπή εκλογών στην Θεσσαλονίκη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.