Ανάστατη είναι η οικογένεια ανήλικου αγοριού στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, μετά την προσπάθεια άγνωστης γυναίκας να επιβιβάσει το παιδί σε όχημα. Το περιστατικό συνέβη χθες, όταν η γυναίκα που επέβαινε σε αυτοκίνητο μάρκας Renault, είπε στο παιδί ότι είναι γειτόνισσα της μητέρας του κι ότι η ίδια της ζήτησε να τον μεταφέρει στο σπίτι. Το παιδί αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αρνήθηκε να ακολουθήσει τη γυναίκα. Όπως αποδείχτηκε τελικά, η μητέρα του αγοριού δεν είχε ζητήσει από καμία γνωστή της να συναντήσει το παιδί. Η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία και αναζητά την άγνωστη γυναίκα στην ευρύτερη περιοχή.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.