Σε έναν από τους προσεχείς μήνες επιλέχτηκε να βραβευθεί μια ακόμη φωτο - δημιουργία του συμπολίτη μας Χρήστου Χριστοδούλου, από το έγκυρο περιοδικό National Geographic. Πρόκειται για την φωτογραφία που τιτλοφορείται "ΣΚΙΕΣ". Σας την παρουσιάζουμε μαζί με τον σχολιασμό της:


Ν' αλλάζεις τις μορφές στο χρόνο και τη ΄΄σύγχρονη προϊστορία '' Μια μοναδική ''ζωγραφική'' πάνω στο βράχο με πρωτότυπα μοντέλα που έχουν τη δύναμη να μεταλλάσονται να έχουν μορφή, κίνηση, ευελιξία, σκέψη, όραμα και φαντασία. Σε ό,τι κι αν προσδώσεις πνοή ακόμα και στην πέτρα, η θέληση και η δύναμη την κάνει εύπλαστη. Με τα μάτια της ψυχής μου και με τη φαντασία της σκέψης μου ταξιδεύω στο μακρινό παρελθόν εκεί που με παραπέμπει η μαγική αυτή εικόνα. Στην προϊστορία και στη ζωγραφική των σπηλαίων αλλά και στη σύγχρονη μορφή της. Το ταξίδι μέσα στο χρόνο μπορεί να συνδέει άριστα το παρελθόν και το μέλλον σε ένα υπέροχο πάντρεμα της ιστορίας της τέχνης και του παραμυθιού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.