Το περσινό γλέντι (στον ίδιο χώρο) του ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Πόσο μάλλον το χθεσινό που έγινε λίγες μέρες μετά την ανάληψη της εξουσίας και μεσούσης της εθνικής διαπραγμάτευσης για τη διευθέτηση του χρέους, την κατάργηση του μνημονίου και τον εξοβελισμό της τρόικα.

Τα είχε όλα:

ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, που δημιούργησε το αδιαχώρητο και ανάγκασε τους υπευθύνους να αναπτύξουν και νέα τραπέζια για να καλύψουν τις ανάγκες κάλυψης των προσελεύσεων των φίλων του κόμματος.

ΧΑΜΟΓΕΛΑ, που είναι ασορτί με τη διάθεση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων, μετά την ανάταση και την επαναπόκτηση του αισθήματος αξιοπρέπειας που είχε στερηθεί τα τελευταία χρόνια.

ΜΟΥΣΙΚΗ, από μια εκπληκτική εθελοντική ορχήστρα που άρθρωσαν πολλοί καλλιτέχνες μουσικοί που έδωσε πολύ κέφι και έκανε τους συνδαιτημόνες να χορεύουν επί πολλές ώρες.

ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ, που μοιράστηκαν μετά από κλήρωση, σε μια λαχειοφόρο αγορά που σκοπό είχε να ενισχύσει δραστηριότητες της ΟΜ του Θερμαϊκού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, με προεξάρχουσες των δύο βουλευτών Β' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κκ Λίτσας Αμμανατίδου Πασχαλίδου και Σωκράτη Φάμελλου και των συνυποψηφίων τους γιατρών με πολύπλευρη δράση στο χώρο της υγείας (Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης) κκ. Στρατή Πλωμαρίτη και Θοδωρή Ζδούκο, την πολυμελή αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαυρομάτη και φυσικά του επικεφαλής της Συμπολιτείας Θερμαϊκού κ. Σπύρου Κουζινόπουλου.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε με μια λιτή αλλά συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του Παναγιώτη Ερμείδη, Γραμματέα της Β' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και χαιρετισμούς από τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Β' Θεσσαλονίκης.
























Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Φροντίστε να σας "αλώσουν" άνθρωποι σαν τον Μαυρομάτη ,σύντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.