Στρατής Πλωμαρίτης, διοικητής της 4ης ΔΥΠΕ
Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης


Αλλαγή σκυτάλης στις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας. καθώς σήμερα υπεγράφη από τον υπουργό Υγείας η εγκύκλιος με τους νέους Διοικητές τους.


Αναλυτικά, επικεφαλής των ΥΠΕ ανά περιφέρεια τοποθετούνται οι εξής:

Στην 1η ΥΠΕ Αττικής τοποθετήθηκε ο γιατρός, διευθυντής ΕΣΥ, Αγγελος Παπαδόπουλος (ήταν υποδιοικητής το 2010 επί προεδρίας του κ. Τάσου Χατζή).

Στην 2η ΥΠΕ Αττικής, Πειραιά και νησιών τοποθετήθηκε επικεφαλής ο ογκολόγος του «ΜΕΤΑΞΑ» Νίκος Καρβούνης.

Στην 3η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης τοποθετήθηκε ο γιατρός Γιώργος Κύρκος, ορθοπαιδικός, πρώην Περιφερειάρχης.

Στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης τοποθετήθηκε ο γιατρός Στρατής Πλωμαρίτης, συνδικαλιστής της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης.

Στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας τοποθετήθηκε ο Νέστορας Αντωνίου, διοικητικός υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, απόφοιτος Οικονομικού της Νομικής.

Στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας τοποθετήθηκε επίσης γιατρός, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, που εργάζεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

Στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, τοποθετήθηκε ο Νίκος Ηγουμενίδης, γιατρός του νοσοκομείου Ηρακλείου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Ο κ. Κίρκος δεν είναι μόνο ορθοπεδικός και πρώην περιφερειάρχης, αλλά κυρίως πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΠΑΣΟΚ. Γιατί το "ξεχνάτε"; Ντροπή είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κίρκος έντιμος μεν, εντιμότατος και ποτέ δεν αμφισβητήθηκε αυτό από όπου κι αν πέρασε, ωστόσο εκεί στην Κοζάνη ακόμη τον θυμούνται, ως περιφερειάρχη που κυνηγούσε τον προηγούμενο και τους υπαλλήλους όλη ημέρα αλλά φράκαρε το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και δεν προχώρησε τίποτα. Δεν είχε άλλους ο ΣΥΡΙΖΑ για να βάλει σε αυτήν τη θέση;;; Είναι δυνατόν;;; Κι αφού ο Κίρκος πραγματοποίησε θητεία Νομάρχη, Βουλευτή, Περιφερειάρχη επί ΠΑΣΟΚ και ήταν τόσο πετυχημένος, γιατί να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ και να βάλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση;;; Ε;;;; Είναι άλλο να υπάρχει κάποιος πετυχημένος από οποιοδήποτε κόμμα και να τον βάλουμε μπροστά κι άλλο κάποιον αδιάφορο έως μέτριο να του δώσουμε θέση ευθύνης. Αυτά από έναν πρώην ΠΑΣΟΚΟ.,.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Γιώργος Κίρκος από ότι ξέρω, εδώ και χρόνια είχε φύγει από το ΠΑΣΟΚ και ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στήριξε ένθερμα τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.