Η θρασύτητα μπορεί να πείθει πρόσκαιρα μερικούς - που θέλουν να πεισθούν - και ίσως να έχει και τους θαυμαστές της (αν και είμαστε σοβαρά αντίθετοι με το στυλ του θρασύ και αλαζόνα, που απ' ότι φαίνεται ενδημεί στην παράταξη Μαυρομάτη).

Αλλά η αλήθεια είναι αυτή που αργά ή γρήγορα - αποκαλυπτόμενη - βάζει τους θρασείς στη θέση τους.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού ο αντιδήμαρχος «Καθημερινότητας» κ. Γ. Φεστερίδης επιχείρησε να αμφισβητήσει την καταγγελία που διατύπωσε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θερμαϊκού ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας», ότι έτσι όπως έγιναν πρόχειρα και βιαστικά τα μπαλώματα σε λακκούβες που υπάρχουν στους δρόμους διάφορων περιοχών του Δήμου, μόνο με αμμοχάλικο και λίγη υγρή πίσσα, αυτές άνοιξαν εκ νέου μέσα σε μία εβδομάδα με την τελευταία βροχή.

-«Που τις είδες τις λακκούβες; Που ζεις;» ρωτούσε και ξαναρωτούσε ο αρμόδιος για τις λακκούβες αντιδήμαρχος τον Σπύρο Κουζινόπουλο με ύφος αστυνομικού ανακριτή.

-«Μόλις τελειώσει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, να πάμε μαζί για να δούμε τις λακκούβες», απάντησε ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας» στον κ. Φεστερίδη. Κι εκείνος,  αν και αποδέχθηκε την πρόταση, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να εγκαταλείψουν την αίθουσα στο τέλος της συνεδρίασης…..




Να όμως που δύο μόλις 24ωρα μετά είχαμε καθίζηση της πρόσφατα επισκευασμένης καθίζησης στην Ρωμανού στην Περαία αλλά και με πλήθος φωτογραφίες αποδεικνύεται η αλήθεια των λεγομένων του κ. Κουζινόπουλου και αποκαλύπτεται η προκλητική αντιμετώπιση που έτυχε από τον θρασύ Αντιδήμαρχο που αρνήθηκε εμμέσως την ύπαρξη λακουβών και παρομοίασε, με θρασύτητα, ως "θέατρο σκιών" την παρέμβαση Κουζινόπουλου.




Να σημειώσουμε πως είναι τόσα πολλά τα περιστατικά από τις ζημιές που παθαίνουν αυτοκίνητα συνδημοτών από τις πάμπολλες λακκούβες, ώστε διαρκώς κατατίθενται προσφυγές στο δήμο Θερμαϊκού από κατοίκους που ζητούν αποζημίωση για τις ζημιές που προκλήθηκαν στα αυτοκίνητά τους από τέτοιες λακκούβες (λάστιχα, ζάντες, αμορτισέρ κλπ).

Ακούστε το αντίστοιχη στιχομυθία από την συνεδρίαση:




Οι φωτο από το Φάρος του Θερμαϊκού και tsounami


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Επίσης ο κεντρικος δρόμος κερασιάς θελειολος στρώσιμο κ η λεωφόρος Θεσ/νίκης στο πάραλος είναι σπασμένος χρόνια τώρα κ επικυνδινος,ως ποτε θα έχουν παρωπιδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.