'Εκκληση σε όποιον γνωρίζει στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε , σκότωσε και εγκατέλειψε τον αδελφό τους Λεωνίδα Καπουράνη στον δρόμο Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας απευθύνουν τα τρία του αδέρφια .

Ο Γιώργος ,ο Βαγγέλης και η Σπυριδούλα Καπουράνη ζητούν από διερχόμενους οδηγούς κι από εργαζόμενους στην περιοχή που βρέθηκαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο δρόμο Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας να ειδοποιήσουν για κάθε στοιχείο που έπεσε στην αντίληψή τους την Τροχαία Θέρμης ή την Άμεση Δράση προκειμένου να διαλευκάνουν τις συνθήκες της παράσυρσης και να φτάσουν στον εντοπισμό του δράστη που τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο αδελφό τους και τον εγκατέλειψε μέσα στην νύχτα, αιμόφυρτο στην άσφαλτο.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία το όχημα που παρέσυρε και σκότωσε τον Λεωνίδα Καπουράνη πιθανόν να είναι ένα αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος μάρκας Μερσεντές. Στο σημείο οι διερχόμενοι οδηγοί που έσπευσαν μετά να βοηθήσουν εντόπισαν τμήματα απ το μπροστινό μέρος του οχήματος και τμήμα του φαναριού που οδηγούν στο παραπάνω συμπέρασμα σχετικά με τα χαρακτηριστικά του οχήματος.
Ο άτυχος Λεωνίδας ,πατέρας δύο παιδιών καταγόταν από την Κορυτσά και ζούσε στην Ελλάδα από το 1992 δουλεύοντας στις οικοδομές.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας η θανατηφόρα παράσυρση έγινε γύρω στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο 15,5 χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Ν.Μηχανιώνα. Από την πρώτη στιγμή οι άνδρες της Τροχαίας που έχουν αναλάβει την προανάκριση έχουν απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος και τυχόν στοιχεία του υπαίτιου οχήματος ή του οδηγού του να επικοινωνήσει με την Τροχαία Θέρμης στο τηλέφωνο 2310-028560 ή στο τηλέφωνό της Διεύθυνσης Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης (100)
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.