Αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ Θεσσαλονίκης, είναι ο 47χρονος που φέρεται ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 7 ετών κόρη του, όπως επιβεβαίωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Η οικογενειακή τραγωδία διαδραματίστηκε μέσα στο διαμέρισμα της οδού Νεμέας, στονΕύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου διαμένει ο φερόμενος ως παιδοκτόνος, μαζί με τη σύζυγό του κι ένα ακόμη, μικρότερο σε ηλικία, παιδί.

Την ώρα του εγκλήματος, η σύζυγός του απουσίαζε από το σπίτι.

Ο 47χρονος αρχιφύλακας φέρεται ότι στραγγάλισε την ανήλικη κόρη του, ενώάγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτιαπου τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη.

Μάλιστα, ο ίδιος, στη συνέχεια, κάλεσε την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Αφωνοι έμειναν οι συνάδελφοί του της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης, όπου ανακρίνεται, όταν άκουσαν τον ισχυρισμό του για τα αίτια της φρικτής δολοφονίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί που εξέτασαν τον αστυνομικό ο οποίος υπηρετούσε στα ΜΑΤ δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν εξέτασαν τον 47χρονο αρχιφύλακα. «Πήγα την πήρα από το σχολείο της όπως κάνω αρκετά συχνά. Γυρίσαμε στο σπίτι και άρχισε να κάνει φασαρία...» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων είπε ο κατηγορούμενος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν δυσαρεστημένος με την υπηρεσία του καθώς μετά την άδεια πατρότητας που είχε λάβει μετακινήθηκε από την υπηρεσία των ΜΑΤ.

πληροφορίες από nooz & seleo
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.