Η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών σε συνεργασία με την ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης και με την αρωγή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, διοργανώνει διημερίδα προβολής κινηματογραφικών ταινιών στον κινηματογράφο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» της Θεσσαλονίκης με θέμα:    

                           ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πρόγραμμα:
Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016
ώρα 11.30΄ Μ-«Ο Δράκος του Ντύσελντορφ» του Φρίτς Λάνγκ
ώρα 14.00΄ «Τα Πέτρινα χρόνια» του Παντελή Βούλγαρη
ώρα 17.00΄- 18.30΄ Στρογγυλό τραπέζι - Συζήτηση
συμμετέχουν: Παντελής Βούλγαρης, σκηνοθέτης, Θωμάς Κοροβίνης, συγγραφέας, Νότης Φόρσος Διευθυντής Κινηματογράφου ΟΛΥΜΠΙΟΝ - κριτικός κινηματογράφου, Δημοσθένης Κούρτοβικ δημοσιογράφος - συγγραφέας.
Συντονίζει: Ηλίας Κοντοζαμάνης, Πρόεδρος Εφετών Δ.Δ.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016
ώρα 10.30΄ «Η δίκη της Νυρεμβέργης» του Στάνλευ Κράμερ
ώρα 14.30  «Ζ» του Κώστα Γαβρά
ώρα 17.00΄- 18.30΄ Στρογγυλό τραπέζι – Συζήτηση
Συμμετέχουν: Κώστας Γαβράς, σκηνοθέτης, Γιάννης Αναστασάκης ηθοποιός (Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ), Παναγιώτης Δόϊκος καθηγητής φιλοσοφίας στο ΑΠΘ, Αλέξης Παπαχελάς δημοσιογράφος
Συντονίζει: Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Αντιπρόεδρος Συμβουλίου της Επικρατείας


Είσοδος ελεύθερη
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.