Με ένα λιτό αλλά ουσιαστικό δελτίο τύπου απαντά η ΔΕΥΑΘ στις καταγγελίες πολιτών για το σκουρόχρωμο νερό που κατά καιρούς παρέχει το δίκτυο υδροδότησης.
Καθησυχάζει τους δημότες του Θερμαϊκού για την ποιότητα και καθαρότητα του νερού μετά από αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν.
Το δελτίο τύπου της εταιρείας ύδρευσης του Δήμου Θερμαϊκού:

Για την ενημέρωση των κατοίκων του Δήμου Θερμαϊκού, διαβεβαιώνουμε ότι κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στην ποιότητα του πόσιμου νερού, στην περιοχή μας. 
Αυτό άλλωστε προκύπτει κι από τις τακτικές χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 19-8-2016 στο δίκτυο ύδρευσης σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου, από το διαπιστευμένο εργαστήριο χημικών αναλύσεων ENVIROLAB. Διαπιστώθηκε ότι το νερό που διανέμει η ΔΕΥΑΘ, εκπληρώνει τους όρους της υπ’ αρ. Υ2/2600/2001 ΚΥΑ «περί ποιότητας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης».Οι αναλύσεις είναι διαθέσιμες για κάθε ενδιαφερόμενο.Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.Περαία, 06.10.16

Σχόλιο ακτιβιστή: Τα αποτελέσματα των αναλύσεων προφανώς αναφέρονται στο δείγμα που δόθηκε, την ημερομηνία που δόθηκε και σχετίζεται με τοσημείο που λήφθηκε. Η 19/8 προφανώς είναι προγενέστερη από την περίοδο κατά την οποία παρουσιάστηκαν τα προβλήματα με το καφετί νερό στην Περαία.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.