Οι Αγώνες BRICS είναι μια ετήσια εκδήλωση πολλών αθλημάτων που κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των χωρών-μελών του οικονομικού ομίλου BRICS. Η εκδήλωση οργανώνεται συνήθως από τη χώρα που προεδρεύει αυτής της ομάδας. Με τη Ρωσία να κατέχει την προεδρία των BRICS φέτος, αποφασίστηκε η διεξαγωγή των Αγώνων του 2024 στο Καζάν. Ως εκ τούτου, έχουν προγραμματιστεί για τις 12 έως τις 23 Ιουνίου.

Αθλητές από 97 συμμετέχουσες χώρες, μεταξύ των οποίων η Βραζιλία, η Ρωσία, η Ινδία, η Κίνα, η Νότια Αφρική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράν, η Αίγυπτος και η Αιθιοπία, θα συγκεντρωθούν στο Καζάν. Καθώς οι αγώνες είναι μια εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό, καλούνται να συμμετάσχουν αθλητές από άλλες χώρες. Ο αριθμός των μεταλλίων από τους αγώνες BRICS στο Καζάν θα φτάσει σε επίπεδο ρεκόρ με περισσότερα από 360. Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε 27 αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων στίβου, άρσης βαρών, κολύμβησης, καταδύσεων, ρυθμικής και καλλιτεχνικής γυμναστικής, πάλης, τένις και πινγκ πονγκ.

Εκτός από τις αθλητικές εκδηλώσεις, οι επισκέπτες των Αγώνων BRICS θα μπορούν να απολαύσουν ένα εκτενές πολιτιστικό πρόγραμμα και συνεδρίες με αυτόγραφα με αθλητικές προσωπικότητες. Οι Αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε 16 χώρους στο Καζάν, οι οποίοι έχουν ήδη φιλοξενήσει διεθνείς και ρωσικούς αγώνες στο παρελθόν και οι οποίοι έχουν ανακαινιστεί για τους Αγώνες BRICS.

Οι μεγαλύτεροι Ρώσοι αθλητές έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους: οι γυμναστές Daniel Marinov και Nikita Nagorny, η πολλαπλή Ολυμπιονίκης συγχρονισμένης κολύμβησης Svetlana Kolesnitchenko, οι Ολυμπιονίκες ξιφασκίας Iana Egorian και Sofia Velikaya, ο παγκόσμιος πρωταθλητής τρεξίματος Sergei Shubenkov, οι δύτες Evgeny Kouznetsov και Nikita Shleikher. πολλούς άλλους αθλητές. Θα υπάρχουν επίσης πολλές αντιπροσωπείες από τη Βραζιλία και την Κίνα στο Καζάν. Θα στείλουν στους Αγώνες έμπειρους αθλητές αλλά και νεαρά ταλέντα.


πηγή: Σαουδικό Πρακτορείο Τύπου μέσω Soleil Verseau


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.