agogikatalazaridi300pxΤην Τετάρτη 26 Ιανουαρίου είχε ορισθεί να εκδικαστεί η αγωγή του κ. Γιάννη Μαυρομάτη κατά του κ. Γιώργου Λαζαρίδη. Ο πρώην Δήμαρχος Μηχανιώνας κατέθεσε αγωγή ζητώντας αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη  που υπέστη από δημοσίευμα του νυν Αντιδημάρχου Θερμαϊκού.
Ως γνωστόν ο εκδότης της εφημερίδας "ΠΕΡΑΙΑ" κ. Λαζαρίδης  υπήρξε η αιχμή του δόρατος της παράταξης Αλεξανδρή, μετά την "πιρουέτα" που έκανε  λίγο πριν τις εκλογές.   Μέσα στον επικοινωνιακό πόλεμο που έκανε στον τέως δήμαρχο Μηχανιώνας, υπήρξε και δημοσίευμα του που υποστήριζε ότι ο σημερινός δήμαρχος Μηχανιώνας  εν γνώσει του νοίκιασε .... σε ιδιώτη έκταση του δήμου που βρισκόταν μέσα σε περιοχή χαρακτηρισμένη «Νatura», δηλαδή μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, προκειμένου να δημιουργηθεί αναψυκτήριο – beach bar.
Ο κ. Γιάννης Μαυρομάτης ισχυρίζεται ότι ψευδώς ανέφερε ο κ Λαζαρίδης "ότι γνώριζα ότι το εν λόγω κατάστημα δεν ήταν δυνατόν να αδειοδοτηθεί λόγω της φύσης του ακινήτου και ότι ενώ δεν ήταν δυνατή η έκδοση διαφορετικού χαρακτηρισμού της περιοχής, άρα και η έκδοση οικοδομικής άδειας, παραταύτα
νοίκιασα την έκταση σε ιδιώτη".
Η συνέχεια αναμενόταν να δοθεί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την περασμένη Τετάρτη. 
Η εκδίκαση όμως αναβλήθηκε για ημερομηνία που ορίστηκε στις αρχές Μαρτίου.
Το παράξενο είναι πως την αναβολή ζήτησε η πλευρά Μαυρομάτη.
Η μοναδική εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι η αναβολή ενδέχεται να σχετίζεται με την πιθανότητα να ακυρωθούν οι πρόσφατες εκλογές και να έχουμε μια νέα  εκλογική διαδικασία λόγω των "παχουλών" ψηφοδελτίων. Και ίσως δεν θα ήθελε   να ρισκάρει την έκδοση μιας απόφασης που δεν θα ήταν ευνοϊκή και άρα θα επηρέαζε, έστω και κατ΄ελάχιστο, το προεκλογικό κλίμα.
Το θέμα πάντως παραμένει ανοιχτό και η εκδίκαση θα γίνει τον Μάρτιο
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.