PentousismeremetiΤο δρόμο   της κλήσης σε απολογία προς τους υπαλλήλους  - που έλαβαν μέρος στην αποκατάσταση τεχνικών παρεμβάσεων σε κατάστημα  πρώην δημοτικού συμβούλου της παράταξης Αλεξανδρή - φαίνεται πως θα ακολουθήσει η  Διοίκηση του Δήμου. Παραγγέλοντας - ή εντέλλοντας (; ) -  τον αρμόδιο προϊστάμενο της αρμόδιας υπηρεσίας να προβεί σε διερεύνηση του θέματος.
Μ' αυτό τον τρόπο προσπαθεί να μειώσει τον τεράστιο αντίκτυπο που ....

 δημιουργήθηκε στους δημότες από την εμπλοκή υπαλλήλων της δημοτικής επιχείρησης σε τεχνικές αποκαταστάσεις και βελτιώσεις κτιρίου και τη βιντεοσκόπηση του γεγονότος από παραβρεθέντα  ενεργό πολίτη. Και παράλληλα να μεταφέρει τις ευθύνες από την πλάτη  της,  στους εργαζόμενους.

Λυπούμαστε αλλά αδυνατούμε να πιστέψουμε πως οι υπάλληλοι από μόνοι τους - χωρίς άνωθεν εντολή - επιλαμβάνονται μερεμέτια. Και πολύ περισσότερο δεν θεωρούμε αντρίκια συμπεριφορά να αποσείει  την πολιτική ευθύνη, ο αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος που έδωσε την εντολή, και να χρησιμοποιούνται ως ασπίδα του οι εργαζόμενοι.
Και φυσικά δεν θεωρούμε πως κατηγορούμενος είναι ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣ, όπως επιχειρούν κάποιοι να τον εμφανίσουν. Είναι ένας δημότης και τίποτα περισσότερο.
Η ευθύνη βαραίνει το πρόσωπο της πλειοψηφίας του Δήμου που λέγεται πως έδωσε την εντολή.
Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.