ProtodikeioΑνακοινώθηκε σήμερα το πρωί η απόφαση του ΣΤ' τμήματος του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.
Το δικαστήριο δεν έκρινε ως βάσιμους τους λόγους, που επικαλείται ο συνδυασμός Θερμαϊκός - Νέα Πορεία, σύμφωνα με τους οποίους ζήτησε την ακυρότητα των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου.
Στα δικαστήρια είχαν προσέλθει αρκετά μέλη και   υποψήφιοι του ενιστάμενου συνδυασμού.
Από το συνδυασμό του κ. Αλεξανδρή παραβρέθηκε ο κ. Βασίλης Αθανασιάδης ( ο οποίος σχολίασε και την απόφαση αλλά και την υποβολή της ένστασης) δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και ο νομικός  σύμβουλος του Δήμου και συνήγορος του κ. Αλεξανδρή κ. Βλάχος.
Τέλος λοιπόν στα σενάρια και ενδεχόμενη φιλολογία έδωσε με την απόφαση του το Πρωτοδικείο.
Και θα λέγαμε ότι επιβάλλεται πλέον η απερίσπαστη εργατικότητα και δημιουργικότητα των μελών και των δύο συνδυασμών ( αλλά και της υπολοίπου μειοψηφίας ) ώστε να αντιμετωπιστή η αλγεινή οικονομική κατάσταση του Δήμου.
Οι εκλογές τελείωσαν και με την εκδίκαση της ένστασης. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν. Δουλειά από δω και πέρα, από όλους.
Το βιντεάκι είναι ενδεικτικό της σημερινής ανακοίνωσης της απόρριψης της ένστασης:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.